2777
2789
عنوان

درمان سریع بخیه زایمان طبیعی

21699 بازدید | 36 پست

من سر زایمان اولم جای بخیه ام خیلی زود و راحت خوب شد ولی سر زایمان دوم بخیه هام خیلی اذیتم کردن و درد زیادی داشتم!

بخیه زایمان طبیعی من که دکترم زیاد بریده بود و واقعا درد امونم رو بریده بود با مصرف به موقع انتی بیوتیک هام و شستشوی روزانه با شامپو بچه و سشوار کشیدن هر روزه خوب نشد و خیلی اذیت میشدم تا بالاخره تو یه کانال طب اسلامی خوندم که به زخم ها و بخیه ها عسل بمالید هم ضد عفونی میکنه و دردش سریع خوب میشه و هم جای بخیه رو محو میکنه 

من که روزی یه بار عسل زدم به جای بخیه ام همون اولین باری که زدم دردم نصف شد و کاملا قابل تحمل شد و بعد از سه چهار روز کامل خوب شدم ، خواستم کسایی که مشکل من رو داشتن استفاده کنن از تجربه ام و از این درد وحشتناک راحت بشن 

واسه من مثل معجزه بود چون هر چی دارو هم مصرف میکردم اثر نداشت باز درد داشتم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده 

منم درد بیچارم کرد ولی الان ۶ ماه میگذره دیگه 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده  منم درد بیچارم کرد ولی الان ۶ ماه میگذره دیگه

سلامت باشی گلم ، وقتی عفونت کنه دردش واقعا بیچاره کنندس حتی نمیتونی بشینی  و میدونم چی کشیدی عزیزم، 

بخاطر همین خواستم کسی اگه دچارش شد انشالله چشمش به این تاپیک بیفته و از این درد وحشتناک راحت بشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

مثل اینکه عسل کلا یه مسکن طبیعیه چون بر دندون دردم خیلی خوبه و درجا درد دندونو از بین میبره

جدی؟

اخه عسل شیرینه و درد دندون رو بیشتر میکنه!

سلامت باشی گلم ، وقتی عفونت کنه دردش واقعا بیچاره کنندس حتی نمیتونی بشینی  و میدونم چی کشیدی عز ...

اره واقعا خیلی

ان شاء الله... 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

خدا رو شکر من یه ماه گرفتارش شدم  عفونت کرد

واقعا سخته ، فلاکت باره، 

فکر کن باید همه کارهای یه طفل کوچیک رو انجام بدی و کم خوابی هم بگیری و از اون طرف درد زیادی هم تحمل کنی!

جدی؟ اخه عسل شیرینه و درد دندون رو بیشتر میکنه!

بله مامان من یه مدت دندون درد شدید داشت عسلو که میزاشت درجا خوب میکرد

شیرینه ولی شیرینیش طبیعیه 

بر گلو درد هم شیرینی خوب نیست ولی یه لیوان شیر عسل واقعا معجزه میکنه 

بله مامان من یه مدت دندون درد شدید داشت عسلو که میزاشت درجا خوب میکرد شیرینه ولی شیرینیش طبیعیه&nbs ...

بله درسته، من خودم لوزه هام بزرگه و تو فصل سرما اگه مواظب نباشم گلوم سریع عفونت میکنه ، هر وقت داره عفونت میکنه و سوزش و خارش میگیره یه قاشق عسل میخورم و تا دو ساعت چیزی نمیخورم و این کارو چند شب انجام میدم خوب میشم

واقعا عسل شفاست!

عسل رو روی دندون میریزید یا کنار لثه ها میزنید؟

من بچه م فوت شد داغونتر از داغون بودم که به اون برسم 

خدا صبرت بده عزیزم