2777
2789

بچه ها این ماه ماه اولی هست که دارم ضدبارداری میخورم البته مرتب از روز سوم پریودی 

امکان بارداری هست؟ چند تا از سایت ها خوندم که ماه اول یکم امکانش هست از ماه های دوم دیگه امکانش نیست

کسی تجربه ای داره؟ کیا با مصرف قرص ماه اول باردار شدن؟

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله 

یعنی امکان داره این ماه تخمک گذاری داشته باشم درسته؟ چون امروز روز سیزدهم دوره ام هست از علایمم حس میکنم تخمک گذاری دارم فکر میکردم توهم زدم نمیدونم ...

یعنی میگی با مصرف ال دی باردار بشی؟ ن فک نکنم.مگه میشه؟

تو نت نوشته در صورتی که جلوگیری میکنید ماه اول باید روش دیگه هم کنارش باشه از ماه دوم قطعی تر هست 

برای همین گفتم ببینم درسته یا نه 

تو نت نوشته در صورتی که جلوگیری میکنید ماه اول باید روش دیگه هم کنارش باشه از ماه دوم قطعی تر هست&nb ...

خب نه درست نمیتونه باشه

چون تجربه مهمه.من دورو بریام همه قرص استفاده میکنن.ب جز یکی دو نفر ک دستگاه گذاشتن همون آی یو دیه چیه اونو.هیشگی نگفته با مصرف مرتب و دقیق حامله شده.ساعت هاش هم نباید ۵دیقه اینور اونور شه

خب نه درست نمیتونه باشه چون تجربه مهمه.من دورو بریام همه قرص استفاده میکنن.ب جز یکی دو نفر ک دستگاه ...

میدونم عزیزم مصرف مرتب قرص چندین ماه متوالی اصلا امکان بارداری نداره من منظورم ماه اول بود ولی بازم فکر نکنم ماه اول هم ادم با وجود قرص حامله شه گفتم بپرسم ببینم بچه ها کسی تجربه ای داره 

بله گلم میدونم.بازم ماه اول رو مراعات کن اگه استرس داری

عزیزم برای کیست دارم قرص ضدبارداری میخورم 

از خدامم هست باردار بشم😅😅

عزیزم سلام من میتونم ینی تمام تاپیکام حذف کنم؟؟

سلام آره به شرطی که نی نی یار حذف تایید کنه که خصوصیه موضوعش روزی یه دونه ام حذف می کنه در ساعت زمانی مخصوصش شنبه تا چهارشنبه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند