2737
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
ارد رو تفت بده که از خامی در بیات ولی مواطب باش نسوزه بعد به خورشتت اصافه کن و زیرش رو خیلی کم کن
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
2738
سلام گلم من کار خاصی نمیکنم زیر خورشت رو کم میکنم تا اروم جوش بزنه البته اول یه ۱۵دقیقه ی زیر تقریبا زیاده تا به جوش بیاد بعد کم میکنم مدت طولانی هم میمونه تا جابیافته. اتفاقا ناهار خورشت کرفس داشتم.جاتون خالی عالی شده بود
تمنا میکنم برای شفای برادرم دعا کنید خیلی دوسش دارم......5 صلوات هدیه به اقا عباس بن علی انشا.... همه مریضا شفا پیدا کنن.....امین
من ساقه رو میریزم توقابلمه درشو میذارم تا بخار پز بشه بعدش که کمی طلایی شد ۲قاشق روغن زیتون میریزم و سلزیشو اضافه میکنم .سیب زمینی یا ارد اصلا نمیریزم تابحال هم نشنیده بودم. فکر نکنم خوشمزه بشه چون از طعم اصلی خارج میشه
تمنا میکنم برای شفای برادرم دعا کنید خیلی دوسش دارم......5 صلوات هدیه به اقا عباس بن علی انشا.... همه مریضا شفا پیدا کنن.....امین
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز