2777
2789
عنوان

مدرسه ها وا شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست
کلاس چندمه؟  مدرسشون چند نفره؟

کلاس پنجمه ۱۴ نفر هستن ولی دو شنبه ها دو ساعت میرن درهارو هم میبندن معلمشون گفته هوا سرد میشه

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جزو آدمای عقده ایه که میخان دلهره بندازن تو دل آدم

نه همش به بچه ها تذکرمیده(یعنی هرروز) 

که تمیز بنویسین. سوالات رو ت دفتربنویسین که وقتی اومدین مدرسه من همه رو میبینم.

درکل اینجور که حرفشه انگار قراره جدی بشه

چون مدیرمدرسه هم یه متن بابت حضوری شدن داده بود چن روز پیش

سیستم ایمنی بچه هارو باید تقویت کنیم .شربت هست توی داروخانه ها .خودمونم تغذیه سالم و حسابی بهشون بدی ...

قرص ویتامین دی رو میشه بدون اینکه آزمایش بده بهش بدم بخوره؟

قرص ویتامین دی رو میشه بدون اینکه آزمایش بده بهش بدم بخوره؟

من یه مکمل گرفتم همونو میدم .ضرری نداره .مکمل کلسیم و منیزیم و روی و ویتامین دی هست. خودم آزمایش دادم دارم قرص میخورم زیر نظر دکترم 

من یه مکمل گرفتم همونو میدم .ضرری نداره .مکمل کلسیم و منیزیم و روی و ویتامین دی هست. خودم آزمایش داد ...

ببخشید اگه فوضولی نیست میشه بپرسم ویتامین دی شما چند بود؟

مثل قبل نیست فردا پسر من هم میره فقط ۲ ساعت برای بار اوله میره نه بابا کی گفته الان باز رفته بالا دا ...

آخه تو دانشکاها جمعیت خیلی زیادتره و مسئله خوابگاه ها هست که یه تعداد زیاد آدم که هر کدوم از یه شهری میاد تو یه اتاق زندگی میکنن باهم

مدرسه ها زودتر از دانشگاه ها باز میشه

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
مثل قبل نیست فردا پسر من هم میره فقط ۲ ساعت برای بار اوله میره نه بابا کی گفته الان باز رفته بالا دا ...

عزیزم علتی که دانشگاه حضوری نیست بخاطر دانشجویان شهرستانی هست که باید خوابگاه برن و تو این شرایط اصلا امکانش نیست 

ولی برای مدارس این مسئله نیست و احتمالش هست که باز کنن