سلام،، مدیر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 370 عنوان مدرسه ها وا شدههههه | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست معلم دخترم گفته از شنبه مدارس حضوری میشه انقدر دلم آشوبه😰😰😰 شماها بچهاتونو میفرستید عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست 1400/07/25 | 17:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلام،، مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 370 کلاس چندمه؟ مدرسشون چند نفره؟ کلاس پنجمه ۱۴ نفر هستن ولی دو شنبه ها دو ساعت میرن درهارو هم میبندن معلمشون گفته هوا سرد میشه عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
کاموا45 عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 15618 کلاس پنجمه ۱۴ نفر هستن ولی دو شنبه ها دو ساعت میرن درهارو هم میبندن معلمشون گفته هوا سرد میشه آهااا💙انشالله که چیزی نمیشه💙 Just a little girl 🗿
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15211 سیستم ایمنی بچه هارو باید تقویت کنیم .شربت هست توی داروخانه ها .خودمونم تغذیه سالم و حسابی بهشون بدیم .ویتامین دی خیلی توی پیشگیری کرونا موثره
masoumehh عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 10334 این جزو آدمای عقده ایه که میخان دلهره بندازن تو دل آدم نه همش به بچه ها تذکرمیده(یعنی هرروز) که تمیز بنویسین. سوالات رو ت دفتربنویسین که وقتی اومدین مدرسه من همه رو میبینم.درکل اینجور که حرفشه انگار قراره جدی بشهچون مدیرمدرسه هم یه متن بابت حضوری شدن داده بود چن روز پیش
سلام،، مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 370 تا اینجایید این سوال بی ربطمم جواب بدید.پیاز گل نرگس دارم چه موقع بکارمش؟ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
سلام،، مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 370 سیستم ایمنی بچه هارو باید تقویت کنیم .شربت هست توی داروخانه ها .خودمونم تغذیه سالم و حسابی بهشون بدی ... قرص ویتامین دی رو میشه بدون اینکه آزمایش بده بهش بدم بخوره؟ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
سلام،، مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 370 یادش بخیر یاد اهنگ پنجره ها افتادم موقع بازگشایی میخودند عااااخ من از شعرهایی که در مورد مدرسه هست استرس میگیرم عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15211 قرص ویتامین دی رو میشه بدون اینکه آزمایش بده بهش بدم بخوره؟ من یه مکمل گرفتم همونو میدم .ضرری نداره .مکمل کلسیم و منیزیم و روی و ویتامین دی هست. خودم آزمایش دادم دارم قرص میخورم زیر نظر دکترم
سلام،، مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 370 من یه مکمل گرفتم همونو میدم .ضرری نداره .مکمل کلسیم و منیزیم و روی و ویتامین دی هست. خودم آزمایش داد ... ببخشید اگه فوضولی نیست میشه بپرسم ویتامین دی شما چند بود؟ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22906 ن بابا من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
شاهزاده_مریدا عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1619 مثل قبل نیست فردا پسر من هم میره فقط ۲ ساعت برای بار اوله میره نه بابا کی گفته الان باز رفته بالا دا ... آخه تو دانشکاها جمعیت خیلی زیادتره و مسئله خوابگاه ها هست که یه تعداد زیاد آدم که هر کدوم از یه شهری میاد تو یه اتاق زندگی میکنن باهممدرسه ها زودتر از دانشگاه ها باز میشه خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
78hamta عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 700 مثل قبل نیست فردا پسر من هم میره فقط ۲ ساعت برای بار اوله میره نه بابا کی گفته الان باز رفته بالا دا ... عزیزم علتی که دانشگاه حضوری نیست بخاطر دانشجویان شهرستانی هست که باید خوابگاه برن و تو این شرایط اصلا امکانش نیست ولی برای مدارس این مسئله نیست و احتمالش هست که باز کنن
gol68 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3746 نه من نمیزارم بره چون داره موج جدید کرونا میاد خود اخبار گفته پاییز زمستونم پرازمریضی برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤