به ازای هر کیلو هویج. ۳ تا ۴ لیوان شکر بریز. هویج رو زنده کن شکر رو بریز روش بزار شبو بمونه تا خودش آب بندازه. فردا ۲ لیوانم آب اضافه کن بهش بزار رو شعله تا بجوشه وقتی کم مونده بود غلیظ بشه چند تا هل خرد کن بریز داخلش و به ازای هر کیلو هویج تقریبا دو قاشق گلابم بریز. یه جوش بزته و آخرش ۲ تا قاشم آبلیمو بزن تا شکرک نزنه. بعدم خاموش کن و بزار خنک بشه بریز تو شیشه و بعدم یخچال. من مربا پز قهارن. این عالی میشه
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
آره باز باشه. تا وقتی که هویج ها تقربا حالت شیشه ای پیدا میکنن یعنی شکر رو جذب کردن ویا شیره رو تو یه لیوان آب یخ که میندازی از هم نمیپاشه و صاف میره پایین. این نشون میده قوامش خوبه.
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
این روش داخل شکر گذاشتن رو امتحان نکردم برای آلبالو و توت فرنگی و... دیدم و درست کردم بازم مم ...
آره. اصلا همه مرباها بهتره همینطور پخته بشن با آب خودشون بهتر میشه. اگر فوقش دیدی لازمه یکی دو لیوان آب میریزی. به این روش که گفتم درست کن عالی میشه. من مرباهام عالی میشه.تازگی هم هویج پختم هم به
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
به رو هم همینطور حبه ای خرد میکنی از شب تا فردا که میخوای بپزیش با شکر قاطیش کن بزار خودش کمی آب بندازه و به ازای هر کیلو به ۷۰۰گرم تا یک کیلو شکر بزن. و بعد فردا بریزش تو قابلمه مسی یا لعابی یا رویی یه زیر دمی بزار رو شعله و قابلمه رو بزار روش و شعله رو در کمترین حد بزار و روی قابلمه درش رو با دمای بزار تا چندین ساعت به حالت دمی بپزه و رنگش خوب سرخ بشه. اگر خودش به اندازه کافی آب انداخته بود به ازای هر کیلو به یه لیوان آبم بریز داخلش و اگر خشک بود ۲ لیوان. تا به غلظت مورد نظرت برسه و خوب سرخ بشه. و یه ربع آخر کمی زعفران دم کشیده و پودر هل هم بریز واسه عطر و رنگشو عالی میشه.
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
داخل مربای به میتونی چند تا چوب دارچین هم یکساعت آخر بندازی تا باهاش بجوشه عطر به با دارچین عالی میشه فقط بیشتر از یکساعت نوشه چوب دارچین تا رنگ مربا و سیاه نکنه. فقط عطرش بگیره
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز