2733
2734

به ازای هر کیلو هویج. ۳ تا ۴ لیوان شکر بریز. هویج رو زنده کن شکر رو بریز روش بزار شبو بمونه تا خودش آب بندازه. فردا ۲ لیوانم آب اضافه کن بهش بزار رو شعله تا بجوشه وقتی کم مونده بود غلیظ بشه چند تا هل خرد کن بریز داخلش و به ازای هر کیلو هویج تقریبا دو قاشق گلابم بریز. یه جوش بزته و آخرش ۲ تا قاشم آبلیمو بزن تا شکرک نزنه. بعدم خاموش کن و بزار خنک بشه بریز تو شیشه و بعدم یخچال. من مربا پز قهارن. این عالی میشه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
با در قابلمه باز بپزم؟

آره باز باشه. تا وقتی که هویج ها تقربا حالت شیشه ای پیدا میکنن یعنی شکر رو جذب کردن ویا شیره رو تو یه لیوان آب یخ که میندازی از هم نمیپاشه و صاف میره پایین. این نشون میده قوامش خوبه. 

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
2738
آره باز باشه. تا وقتی که هویج ها تقربا حالت شیشه ای پیدا میکنن یعنی شکر رو جذب کردن ویا شیره رو تو ی ...

این روش داخل شکر گذاشتن رو امتحان نکردم برای آلبالو و توت فرنگی و... دیدم و درست کردم 

بازم ممنون امتحان میکنم امیدوارم بتونم خوب از آب دربیارمش

این روش داخل شکر گذاشتن رو امتحان نکردم برای آلبالو و توت فرنگی و... دیدم و درست کردم  بازم مم ...

آره. اصلا همه مرباها بهتره همینطور پخته بشن با آب خودشون بهتر میشه. اگر فوقش دیدی لازمه یکی دو لیوان آب میریزی. به این روش که گفتم درست کن عالی میشه. من مرباهام عالی میشه.تازگی هم هویج پختم هم به

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
آره. اصلا همه مرباها بهتره همینطور پخته بشن با آب خودشون بهتر میشه. اگر فوقش دیدی لازمه یکی دو لیوان ...

دستور مربا به که درست میکنی هم بزار

دستت طلا

بشید دلیل«دل آرومی»اونی که دوسش دارید، بذارین کیف کنه از بودنتون !
دستور مربا به که درست میکنی هم بزار دستت طلا

به رو هم همینطور حبه ای خرد میکنی از شب تا فردا که میخوای بپزیش با شکر قاطیش کن بزار خودش کمی آب بندازه و به ازای هر کیلو به ۷۰۰گرم تا یک کیلو شکر بزن. و بعد فردا بریزش تو قابلمه مسی یا لعابی یا رویی یه زیر دمی بزار رو شعله و قابلمه رو بزار روش و شعله رو در کمترین حد بزار و روی قابلمه درش رو با دمای بزار تا چندین ساعت به حالت دمی بپزه و رنگش خوب سرخ بشه. اگر خودش به اندازه کافی آب انداخته بود به ازای هر کیلو به یه لیوان آبم بریز داخلش و اگر خشک بود ۲ لیوان. تا به غلظت مورد نظرت برسه و خوب سرخ بشه. و یه ربع آخر کمی زعفران دم کشیده و پودر هل هم بریز واسه عطر و رنگشو عالی میشه.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

داخل مربای به میتونی چند تا چوب دارچین هم یکساعت آخر بندازی تا باهاش بجوشه عطر به با دارچین عالی میشه فقط بیشتر از یکساعت نوشه چوب دارچین تا رنگ مربا  و سیاه نکنه. فقط عطرش بگیره

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730