2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست
خب تفاوت دارن دیگه  زن و مرد چه از لحاظ روحی و روانشناختی چه از لحاظ فیزیولوژی با هم دیگه تفاو ...

با عرض پوزش به اندازه ی کافی اعصابم با خوندن اینجور متنا تو اینترنت داغون شده

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
بعضی خانما هر چی شوهرشون میگه گوش میکنن این عجیب نیست بعد این که مرد به حرف زنش گوش بده عجیبه؟

من گفتم هر دو با هم تصمیات رو بگیرن
اسمش زندگی «مشترک» هست
اشتباهه زن هر چی مرد گفت بی چون و چرا قبول کنه و اشتباهه زن هر چی گفت مرد بی چون و چرا قبول کنه، میدان رقابت و اطاعت یا بزرگ کوچکی نیست که
برابررررری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حس میکنم اگه هر چی بگم بگه باشه و‌هیچ نظری از خودش نداشته باشه نمیتونم بهش اطمینان کنم نمیتونه تک ...

اما من ترجیح میدم حرف حرف خودم باشه و شوهرم بهم اعتماد کنه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
من گفتم هر دو با هم تصمیات رو بگیرن اسمش زندگی «مشترک» هست اشتباهه زن هر چی مرد گفت بی چون و چرا ق ...

نظرات متفاوته من ترجیح میدم زن سالاری باشه تا نابرابری های دیگه جبران بشه نظر شما محترمه ولی این نظر منه

خب تفاوت دارن دیگه  زن و مرد چه از لحاظ روحی و روانشناختی چه از لحاظ فیزیولوژی با هم دیگه تفاو ...

ملکه بودن من ربطی به پادشاه بودن شوهرم نداره

من محتاج کسی نیستم

نظرم رو بدون جنسیت گفتم 

اما من فکر میکنم بهتره با زن سالاری توی خونه بقیه ی نابرابری ها جبران بشه و شوهرم دوستم داره که قبول کرده

حس میکنم همسرتون کوچکتر از خودتونه . شما ۲۰سالتونه یا ۲۹

من ۲۰ و خورده ای سالمه ولی چرا شوهرم کوچیکتر باشه؟

کاش منم مثل شما با شوهرم میتونستم کنار بیام من سالی یبار مهمون دعوت میکنم خیلی از فامیلامون دور شد ...

قبل ازدواج شراط زیاد گذاشتم برای شوهرم و قبول کرد

اینم یکیش بود البته اخلاق خودشم همینه

همیشه دل تون خوش باشه عزیزم

ممنون همچنین