2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست
خداروشکر. من این حرفو از خانومای بزرگتر از خودم شنیدم.  چندسالتونه و چندوقته ازدواج کردید؟&nbs ...

۲۰ و خورده ای سالمه و ۲ ساله ازدواج کردم

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
شما سالی چنبار مهمونی میرید یا مهمونی میدی؟

اجتماعی بودن اصلا فقط مهمونی این حرفا نیس، شوهر من اصلا مهمون بدون هماهنگی من نمیاره، ولی خوب دوس داره مهمونی رو. فقط دوس داره مردمو راصی کنه، بهشون خدمت کنه، من میگم تو افراطیی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اجتماعی بودن اصلا فقط مهمونی این حرفا نیس، شوهر من اصلا مهمون بدون هماهنگی من نمیاره، ولی خوب دوس دا ...

من و شوهرم انقدر نمیریم دیگه فامیلا هم شناختن و خودشونم زیاد نمیان شاید چند سالی یه بار بیان

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
😂 من از مهمونی رفتن متنفرم ۶ ۷ ماه طول میکشه در بهترین حالتش دیگه فامیلامون میشناسنمون مهمونی هم ز ...

کاش منم مثل شما با شوهرم میتونستم کنار بیام

من سالی یبار مهمون دعوت میکنم

خیلی از فامیلامون دور شدم همه دور همی میگیرن البته نه خیلیم مثلا سالی دوبار یا سه بار اما محاله شوهرم همراهم بیاد کلی زنگ میزنن دعوتش میکنن اصلااا

همه میگن چتونه چرا اینجورید

مغرور و ی دنده پر مدعا حرف مردم خیلی براش مهمه  دست بزن داره مخفی کاری زیاد داره، دروغ هم میگه ...

وای خب یه فکری بکنید

اعتماد جای خودش .ولی بعضی تصمیم ها واقعا مردانه هستن.

چی مثلا؟

من شوهرم با همه سر جنگ داره هیچ جا نمیره عروسی به زور عزا به زور مهمونی عمرا فک کن حتی حنابندون خواه ...

نه، خوب اینجوری نه. ولی وقتیم با همه خوبه، تو هر شرایطی همه حقو بهش میدن، و اون همیشه آدم خوبه هستو من آدم بده، این دیگه یه قانون شده. حتی مادرم همیشه با اونه و حق منو ضایع میکنه، 

زندگی مشترک اسمش روشه یعنی دو نفر شریک زندگی هم باشند  با هم تصمیم بگیرن  منافع یا ضرر ...

بعضی خانما هر چی شوهرشون میگه گوش میکنن این عجیب نیست بعد این که مرد به حرف زنش گوش بده عجیبه؟

بسلامتی،خدا کنه تا آخر راضی باشید. 

ممنون

اونجوری که زن میشه برده ی شوهرش! زن اقتدار داشته باشه اشکال داره؟

من حس میکنم اگه هر چی بگم بگه باشه و‌هیچ نظری از خودش نداشته باشه نمیتونم بهش اطمینان کنم نمیتونه تکیه گاه خوبی برای من باشه فکر میکنم سر هر مسئله ای باید نظر خودشو داشته باشه من نمیتونم همچین مردی رو به عنوان همسرم قبول کنم اون باید الگویی بچه های من باشه نمی‌خوام بچه هام اینطوری باشن دوس دارم تو هر مسئله ای نظر بدن و حتی مخالفت کنن

اون وقتی برا اقوام اینجوره مطمعنن برا شما خیلی بیشتر مایه میزاره

چی بگم والا، نمیدونم چرا اینقد باهاش دشمن شدم، دو تا دختر نازم دارم. انگار اصلا طلسم شدم، برام دعا کن، منم برای شما دعا میکنم،