2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست
😁 میخواهی اون قسمت مخفیشو پیدا کنی 😅  شاید اون قسمت ،خدای نکرده مادرشوهرت باشه ها که قایم شد ...

مادر شوهرم تا الان که خوب بوده

۲ ساله ازدواج کردیم زود قضاوت کردم؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه پولدار بی پدرمادر🤣🤣

من خواهر شوهر و برادر شوهر ندارم خوبه؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
هر چیزی گفت بپذیره  هر چیز  ببخشید مگه برده ست

چطور بعضی از آقایون این توقع رو از خانما دارن براتون عجیب نیست و این عجیبه؟

شوهر من میپذیره چون دوسم داره و بهم اعتماد داره

بگو

ویژگی های خوب

مریض بشی هواتو داره .هر موقع بگم بیرون میبرتم کلیم چیز میز میخره. پول داشتع باشه هر چقد بگی بت میده .همش بت میچسبه دنبال محبته . کنترل تلوزیون با منه البته بغیرز تایم فوتبال 😁 .کاری چیزی داشته باشم سخت باشه هوامو داره .شعی داره رانندگی ورزش خوبم یادم بده

اما ویژگی بد

زود عصبی میشه بعد دهن به دهنش بزاری فحش بارونت میکنه فحش رکیکو ناموسی اماری بارت میکنه .خیلی کم میزارع مهمون دعوت کنم و مهمونی بریم .میاد خونمون یکی چیزی بکه زود حرف به دل میگیرع قهر میکنه دیکه خونمون نمیاد .الانم بیکاره هیچ کاری نمیکنه میکه وقتی ماشین خریدم اون موقع فقط میرم روش کار میکنم

حالا نظرتونو بگید این شوهر قابل زندگی کردن هست یا نه؟

زندگی مشترک اسمش روشه

یعنی دو نفر شریک زندگی هم باشند 

با هم تصمیم بگیرن 

منافع یا ضرر هاشون مشترک و یکی باشه 

رابطه زناشوییه نه معلم شاگردی یا پدر فرزندی یا مادر فرزندی که یه طرف (شما میگی خانم) بگه و اون طرف (آقا) بگه چشم 

این خیلی بچگانست زن یا مردی که اینطور فکر می‌کنه از لحاظ بلوغ عقلی هنوز بزرگ نشده و آماده زندگی مشترک نیست، والسلام 

من خواهر شوهر و برادر شوهر ندارم خوبه؟

عاالی اگه وابستگی افراطی بهم نداشته باشن دخترخواهرشوهر منم با یه تک فرزند ازدواج کرده طبقه پایین مادرشوهرشن ولی باهاشون صمیمیه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

برای من تو یه زندگی مهمه که چه زن چه مرد حق انتخاب و استقلال داشته باشن...برده همدیگه نباشن،همین✋🏼

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
خب زیاده مثلا مهریه زیاد+ شروط ضمن عقد این که تو خونه ی من زندگی کنه و من خرج خونه رو بدم و...

خوب مگه دیوونه س تو خونه تو زندگی کنه تو خرجشو بدی بگه نه؟

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

خیلی زوج ها دیدم زن عاقل تره 

خیلی زوج ها هم دیدم مرد عاقل تره

به زن و مرد نیست، تصمیمات باید با هم گرفته بشن، دو طرف مشورت کنن، بسنجند همه چی رو، نظراتشان رو بگن 

نه به نظرم این اصلا جزء ویژگی ی مرد خوب نیست !!! یا برعکس فک کن بگن زنی خوبه که هر چیزی شوهرش گفت گو ...

نظر من بود نظر شما یه چیز دیگس!

خوب مگه دیوونه س تو خونه تو زندگی کنه تو خرجشو بدی بگه نه؟

ببین چند تا آقا قبول میکنه!

میگن که مردا به خاطر حس اقتدار باید خودشون خرجو بدن