2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست

ویژگی های همسر خودم و میگم که از نظر خودم لنگه نداره و بی نظیره ....بهم خیلی احترام میزاره که البته اینا همش متقابله ...باهام مشورت میکنه .دست و دلبازه .به حرفام گوش میده .خواسته هام و درتوانش فراهم میکنه البته منم چیزی فراتر نمیخوام اما اگر هم بخوام تلاشش و میبینم...درکم میکنه حتی شاید یه سری چیزا رو قبول نداشته باشه اما من و منع نمیکنه .تاحالا حتی تو بحث های کوچیکم بهم نگفته بالا چشمت ابرو ...و...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
این ویژگی شوهر خوب نیست ویژگی اسیر و نوکره

اسیر و نوکر!!!!

خداروشکر شوهرم اینجوری فکر نمیکنه!

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم شوهر خوب نداریم 

درواقع شوهر خوب همون شوهری بدیه که هنوز لو نرفته و خود واقعیشو نشون نداده 😐

در اصل این ماییم که باید خودمونو تغییر بدیم که با دیدن اولین بدی همسر ، به خودمون لعن و نفرین نکنیم که حیف خوبی هایی که برات کردم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
مرد زن ذلیل، مرد نیست!  مرد باید مدیر باشه مدبر باشه اونقدری که به نظر برسه زن ذلیله! ولی ...

عشق زن ذلیل بودن نیست

این مرده خوبه نه زن ذلیل

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
تو خرج خونه رو بدی؟ خوش بحالشه ک

خب میگن مردا به خاطر اقتدارشون باید خرج خونه رو بدن و از این حرفا

ولی من از زن سالاری و مرد سالاری بدم میاد دلم میخواد با شوهرم مثل دوست باشیم

درودبرشما

مهم تفاهمه زن و مرد باید همدیگه درک کنن وتوهرکاری باهم مشورت کنن و بهترین گزینه انتخاب کنن

بنظرم شوهر خوب نداریم  درواقع شوهر خوب همون شوهری بدیه که هنوز لو نرفته و خود واقعیشو نشون ندا ...

شیطونه میگه برم شوهرمو کتک بزنم بیام  

عشق وعلاقه،احترام،اخلاق خوب داشته باشه من خودم قیافه واسم مهمه نمیدونم چرابعضیا میگن قیافه مهم نیست

بله قیافه مهمه

بعضیا میگن نه بعد متوجه میشن مهم بوده

شیطونه میگه برم شوهرمو کتک بزنم بیام    

😁 میخواهی اون قسمت مخفیشو پیدا کنی 😅 

شاید اون قسمت ،خدای نکرده مادرشوهرت باشه ها که قایم شده 😁

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ولی من از زن سالاری و مرد سالاری بدم میاد دلم میخواد با شوهرم مثل دوست باشیم

ولی شوهرم بهم اعتماد کرده و من خیلی خوشحالم

و اینجا نمیشه زن و شوهر دوست باشن چون نمیتونن برابر باشن یه جایی باید جبرانش کرد

مثلا تو خونه زن سالاری باشه که نابرابری جبران بشه