2410
2640

سلام. میخوام بدونم کسی هست بعد از زدن واکسن کرونا مثلا دوبار پریود شده باشه؟ یا لکه بینی براش پیش اومده باشه؟ اگه تجربه شو دارین لطفا بگین. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

نه اصلا بهم نریخته مثل سابقه

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩

من تو اطرافیانم هر کی واکسن زد اینو ازش پرسیدم. گفتن عادی بوده 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

چندشب پیش تونی نی سایت خیلیا گفته بودن که بعدواکسن تاخیرداشتن توپریود یا زودتر شدن..

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
وقتی پریود بودم رفتم واکسن زدم نمیدونم 

آخه من روز آخرم پریودم واکسن زدم. امروز ۳ روز گذشته، از ظهر لکه بینی دارم و انگار باز میخوام پریود بشم!!!!! 

نه اصلا ....مردم الکی حرف درمیارن بشنو باور نکن 

عزیزم‌ بخاطر حرف مردم نپرسیدم. واسه خودم پیش اومده. روز ۷ پریودم واکسن زدم. امروز ۳ روز گذشته از تموم شدن پری،از ظهر لکه بینی دارم. انگار میخوام دوباره پریود بشم!!!!!! 

2637
شاید داری پاک  میشی یا اینکه هورمونات قاطی کرده ...

نمیدونم، شاید! ولی چون هیچوقت برام پیش نیامده استرس گرفتم. آخه تو اقدامم!!! 😑

تو باهوشی لطفا بخون و نظر بده من از یه پسر خوشم میاد آشناست و به خواهرش گفتم از داداشت خوشم میاد 

یه مدت قبل عضو گروه پسره شدم یه گروه داشت خودش مدیر گروه بود منم عضو شدم پسره هویت خودش رو از اعضای گروه مخفی نگه داشته بود کسی نمیدونست اون کیه فقط من میدونستم 

و پیگیرش بودم مثلا تولدش رو تبریک گفتم و اینطور شد که فهمید اشناش هستم 

ولی خودم رو معرفی نکرده بودم دیگه نمیدونم میدونه کیم یا نه فقط میدونم میدونه اشناش هستم میشناسمش 

و اتفاقات دیگه ای هم رخ داد و اتفاق افتاد ...! 

یه روز خواست گروهش رو حذف کنه منم رفتم پیوی باهاش خداحافظی کردم یه متن طولانی فرستادم هم مثل اعتراف عشق بود هم مثل خداحافظی و اونم در جوابم گفت : فقط میتونم بگم ممنون 

قبلا شمارم رو ذخیره نکرده بود تلگرام یه قابلیتی داره مخاطبین دو طرفه رو نشون میده یعنی نشون میده کدوم یکی از مخاطبینی که ذخیرشون کردی تو رو ذخیره کردن 

یه چند روز وارد اکانتش نشده بود الان وارد شد رفتم بازدیدش رو دیدم و فهمیدم اومده ولی منو ذخیره کرده😐😢

حالا یعنی فهمیده کیم؟ چکار کنم؟ چرا منو ذخیره کرده یعنی چرا شمارم رو زده...؟!

چه خاکی به سرم بریزم ؟ چه بلایی سرم میاد؟ 

یعنی از گوشی خواهر یا مادرش در اورده؟ اخه اونا شماره ی منو دارن !توروخدا درباره قضیه آخر کمک کنین

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
2604