2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله کم رنگ و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 46 پست
مرسی فدات همچنین حالا دوسداری باردار باشی یا نه؟ 

اره دوس دارم قصد داشتم ماه دیگه اقدام کنم که واکسنمون زده باشیم 

یه صلوات میفرستی بر آرامشم و اینکه نی نیم سالم بیاد بغلم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم حس میکنم پریودیه چون قبلا هم لکه بینی داشتم ولی این ماه دو روز عقب انداختم و لکه شروع شد

من ۱۳روزپریودیم عقب افتاده بود هی میگفتم پریودم چون دقیق علائم پریودی داشتم رفتم بی بی گذاشتم دیدم دوتاخط افتاده...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بارداری عزیزم مبارک باشه 😍

من ده روز قبل پریودیم بی بی گزاشتم هاله انداخت

روز موعدم از دادم مثبت بود 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
من ۱۳روزپریودیم عقب افتاده بود هی میگفتم پریودم چون دقیق علائم پریودی داشتم رفتم بی بی گذاشتم دیدم د ...

مسئله اینه دو روز لکه بینی دارم 

اره دوس دارم قصد داشتم ماه دیگه اقدام کنم که واکسنمون زده باشیم 

اشکال نداره سه ماهت که تمو شد واکنستو بزن اینجوری بچه تم واکسینه میشه و توی زایمان نمیترسی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
مسئله اینه دو روز لکه بینی دارم 

دوست من ۱۵ سال نازایی داشت و لک بینی گفتم بهش بارداری بی بی زد مثل مال تو شد هی مترسید گریه میکرد رفت دکتر ازمایش داد باردار بود من خودمم دو ماه پیش پریود شدم سه روز ولی خونم کم بود بعدش ماه بعد فهمیدم باردارم و گفت دوماهمه دکتر درحالی که ماه پیش پری شدم پس باردار‌ بودم از قبل 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
دوست من ۱۵ سال نازایی داشت و لک بینی گفتم بهش بارداری بی بی زد مثل مال تو شد هی مترسید گریه میکرد رف ...

چه جالب من که الان پریود شدم

چه جالب من که الان پریود شدم

نگران نباش ایشالا ماه دیگه  اره خداروشکر اون باردار بود و خیلی براش خوشحال کننده بود ۱۵ سال نازایی واقعا سخته

نگران نباش ایشالا ماه دیگه  اره خداروشکر اون باردار بود و خیلی براش خوشحال کننده بود ۱۵ سال ناز ...

ب امید خدا

نگران نباش ایشالا ماه دیگه  اره خداروشکر اون باردار بود و خیلی براش خوشحال کننده بود ۱۵ سال ناز ...

برا منم دعا کن باردار باشم لکه بینی دارم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..