2777
2789

الان مسابقه سر اینه که کی چیزای وحشتناک تر و کثیف تری دیده؟؟ خب چرا باید بیایم اینجور چیزارو به بقیه هم معرفی کنیم ممکنه طرف تا آخر عمرشم نمیفهمید همچین چیزایی هست شما با معرفیش داری روح و روانشو بهم میریزی 

نگو خب خودش خواسته بدونه چون روحیه کنجکاوی انسان ابدا اجازه نمیده ندونسته خارج شه ولی شما مسئول دونستن این چیزای بی موردین 

هر کس باعث انتشار یه کار زشت باشه با کسی که اون کارو انجام میده هیچ فرقی نداره واقعا واستون متاسفم

هر کی اعتراض میکنه میگن تو عقب مونده ای آره بذار ما تو عقب موندگی خودمون بمونیم

شما نخون 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

آفرین🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شاید کسی چیزای وحشتناک یا از نظر شما کثیف رو دوست داشته باشه

وقتی تیتر میزنن مسئولیت به عهده کسی هست که میره داخل و خودش باید کنجکاویش رو سرکوب کنه!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

خانمی ک با این سن و سالی ک تو سایته نتونه خودشو واسه دیدن و وارد نشدن ب تاپیکایی ک عنوانش بده و یا بعد اولین چیز ناخوشایند بیاد بیرون کنترل کنه فک نکنم حق اعتراضی داشته باشه!

بامن بحث نکنیدددد ،بخدا فقط شماره شوهر عمم مونده ک باهاش ثبت نام نکردم🤒

بهتره ک این ‌مطالب تکرار نشن

هم واس خود طرف خوبه هم بقیه

میشه اگر امضامو خوندید واسه سلامتی و خوب شدن مادرم یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم. ایشالا از خدا هرچی میخواید بهتون بده

من اصلا روحمم از عروسکای .... خبر نداشت ولی با خوندن اون تاپیک به هم ریختم😔

باز چی شده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آها چشم خوب شد گفتین من دارم تو این جامعه زندگی میکنم نمیتونم سرمو کنم لای برف

کنجکاویتو کنترل کن نه حرفای مردمو

این راحت تره

هفت میلیارد آدم رو زمینن کنترل یه نفر راحت تره یا ۸۰ میلیون یا ۷ میلیارد

حلالم کنید و خدانگهدار