2777
2789
عنوان

روغن رازیانه نتیجه میده؟؟

308 بازدید | 18 پست

سلام. کیا از روغن رازیانه واسه موبری استفاده کردن؟نتیجه گرفتین؟چطور استفاده کردین؟دوره اش چن وقت طول میکشه؟

خواهشا تجربیاتتون رو بگین. ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چند بار استفاده کردم بعد مومک

کم نشد، ولی ریشه های موهامو خیلی ضعیف کرد، الانا مومک میندازم اصلا درد حس نمیکنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من رازیانرو به سرم میزنم تا موهام بیشتر شه😐

داری اشتباه میزنی داداچ

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
داری اشتباه میزنی داداچ

وااااای پس برای همینههههه دارم کچل میشمممم

الان موهام به شدت میریزه چیکار کنم؟

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔
وااااای پس برای همینههههه دارم کچل میشمممم الان موهام به شدت میریزه چیکار کنم؟

روغن سیاهدونه بزن

حالا شما ب موهات زدی نتیجه گرفتی؟؟

نه بابا به شدت داره میریزه موهام

قبلا اینجوری نمیریخت ولی از وقتی دارم میزنم دستمو به سرم میزنم کلی مو در میاد از کف سرم😐🤦‍♀️ 

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔
آخه میگن اگه بعد شیو کردن ب بدن بزنی باعث از بین رفتن مو ها میشه تو همین نی نی سایتم چن وقت پیش تباد ...

شیو کردن اثر نداره

چون ریشه موهات هنوز هست

ولی وقتی مومک میندازی و از ریشه در میاد پشت سرش روغن میزنی اون روغنا میره جای ریشه که خالی شده و اثر میذاره 

میگن اگه مو ها رو از ریشه بکنی زیر پوستی در میاد باید شیو کنی!!!  

برای ما که زیرپوستی نشد چند ساله دارم میزنم

حالا اونجوری که خودت میگی امتحان کن چند وقت شاید اثر داشت