2777
2789

منو که دکتر دید گفت تست نمیخای کرونا داری

شوهرمم دوبار تا حالا تست داده

هر دو بار منفی شد

پس چمونه اخه

مشکلم اینه من دارم میمیرم ولی شوهرم باور نداره هی میگه دروغ میگی تستم منفی شده

تست pcr تا سی درصد خطا داره

مبنا رو حرف دکتر بذارین

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تست ممکنه منفی کاذب باشه اولویت علائمه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

فامیل ما نصف ریش و درگیر کرده بود همش منفی میشد

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

به تست اعتماد نکن . کرونا دارین خودتونو تقویت کنین . جاری من با تست منفی کرونای شدید گرفته بود

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
منفی کاذب زیاد پیش میاد متاسفانه فقط لطفا قرنطینه رعایت کنین

همین اخه چون منفی شده شوهرم دیگه باور نداره میگه من کرونا ندارم صاحبکارشم گفته منفیه بیا سر کار

نه بابا پیش چشم من تست یه اقاهه مثبت شد یه خانومه منفی!زن و شوهر بودن

یا یکی بعد چهار بار تست دادن مثبت شد

تست که ۱۰۰ درصدی نیست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همین اخه چون منفی شده شوهرم دیگه باور نداره میگه من کرونا ندارم صاحبکارشم گفته منفیه بیا سر کار

سی تی اسکن ریه حتما بدین

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

عزیزم مامان من با سی درصد درگیری ریه تو بیمارستان یستری شد همونجا تست گرفتن منفی شد... کرونا دارین صددرصد... به تستا اعتماد نکنین

ماخداراداریم،به‌اِزایٔ‌هرآنچه‌که‌نداریم˘‌˘‌🌸🌿              
عزیزم مامان من با سی درصد درگیری ریه تو بیمارستان یستری شد همونجا تست گرفتن منفی شد... کرونا دارین ص ...

والا من تاحالا تو عمرم همچین مریض نشدم قشنگ معلومه کرونا دارم

ولی شوهرم هی میگه نه ما کرونا نداریم البته الان اون هیچ علائمی نداره