2777
2789

خانما شما هر روز کلاس دارید؟ من سرکار میرم میخام ببینم میتونم بیام دانشگاه آزاد یا نه چون من هرروز سرکارم از صبح تا عصر . شما که ترم اول بودید هرروز کلاس داشتید و باید میرفتید؟

کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️

ترم اول کلاسا بیشتر بود مثلا 4 روز در هفته کلا .

ولی  ترم های بعد خودت میتونی انتخاب کنی کدوم روزا بری چند روز بری در هفته من ترم های آخر 2 روز در هفته میرفتم یه سری اساتید هم صحبت کنی فقط امتحان بری قبول میکنن ولی یه سری ها حضور خیلی براشون مهمه باید بری تا دستت بیاد.

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای شاغلین پیام نور بهتره که !

آره دقیقا خودمم اینو میگم چون رشتم روانشناسیه و سخت نیست که بگم اذیت میشم با پیام نور ولی آزاد واسه شاغل بودن ترم اول بده چون نمیتونم سرکار دیر برم از یه طرفم قرارداد دارم نمیتونم سرکار نرم

آره دقیقا خودمم اینو میگم چون رشتم روانشناسیه و سخت نیست که بگم اذیت میشم با پیام نور ولی آزاد واسه ...

آره چون ترم اول هم خیلی سخت میگیرن ولی الان شاید کلاسا آنلاین باشه میتونی بری از دانشگاهت بپرسی یا با استادا صحبت کنی من آزاد بودم همکلاسی هایی داشتم که حضورشون کمتر بود.

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  
آره چون ترم اول هم خیلی سخت میگیرن ولی الان شاید کلاسا آنلاین باشه میتونی بری از دانشگاهت بپرسی یا ب ...

آخه من از ترم بهمن میخام برم چون الان دارم پول جمع میکنم که بتونم سریع تر پول ترمای اولمو بدم 

من میرفتم البته شاغل نبودم،بعضی از اساتید حضور سر کلاس خیلی براشون مهمه،بهتره باهاشون صحبت کنی و شرایطت رو بگی،

و سعی کنی جبران کنی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
آره دقیقا خودمم اینو میگم چون رشتم روانشناسیه و سخت نیست که بگم اذیت میشم با پیام نور ولی آزاد واسه ...

پیام نور هزینه شهریه اش هم کمتره،

دانشگاه آزاد مثل دولتی باهات رفتار میکنن با این تفاوت که باید شهریه بدی.

البته دانشگاه من این مدلی بود

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
پیام نور هزینه شهریه اش هم کمتره، دانشگاه آزاد مثل دولتی باهات رفتار میکنن با این تفاوت که باید شهر ...

درسته عزیزم . مرسی از راهنماییت