2410
2563
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1798222 بازدید | 155148 پست

سلام دوستانی که می تونن کمکم کنن جواب بدن ممنون میشم

من هفت ماه پیش سر زایمان پسرمو از دست دادم این ماه میخوام اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید چه کارهایی می تونم اتجام بدم تا شانس پسر شدنش بیشتر بشه 

الان 2 ماه رژیم گرمی رعایت کردیم 

که اینطور پس حتما به امیدخدا خبرای خوبی درراهه

خدا از دهنت بشنوه😍

همش شکمم نفخ میکنه

تیرمیکشه سمت راستم 

دردای ریز ریزو بیشتر وقتی ک میشینم یادراز میکشم دارم

همه ترسم واسه کیست هس

اخه تاالان بلانسبت دوستان و شما گوش شیطون کر چش شیطون کور ن کیست داشتم ن عفونت ن تنبلی

سیکل پریمم متغییر بوده ولی بیشتراز ۳۰روز نشده کمتر از ۲۶روز هم نشده

ینی خدایی نکرده همون یدونه فولی هم کیست بشه اول  استرسی میشم بعد دپرسی

حس میکنم کمی زیادی توالت میرم

قبلانا انقدر رفتوامد نداشتم ب سرویس😂مشکوکم ب سرویسمون😁

ن خب خیلی زود میشه دیگه واقعا نتونستی طاقت بیاری ۵مهر بزن میتونی هم ۱۴روز بعداز آمپول بیبی چک بزنی، ...

۵مهر که موعدمه اگه زودتر پری نشم

۱۴روز بعداز امپول هم میشه ۱۳مهر

۱۳هم که نحسه😂

ینی خوشم میاد این عدد حتی توی تاریخ حساس ترین اتفاق زندگیمم حضور داره 

اصن عاشقشم😅

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

باهم اشنانشدیم دوستان

ولی من مریمم

۱۱سال ازدواج کردم

۲۹سالمه

نی نی ندارم باردارنشدم تاحالا

جلوگیری داشتم همیشه

تهران بودم ی چندسالی رو

شمالیم و الانم شمال زندگی میکنم

توی روستا

تیرماه لترو خوردم و دوتاامپول

ولی نشد اقدام کنم

استراحت دادم  از تیرماه 

شهریورو امپول و لترو داشتم

و الانم منتظر جوابه اقدامم

البته ک چشمم اب نمیخوره ک خبری باشه

چون فقط ی اقدام خیلی خوب داشتم یک شب بعداز امپول بود

ی بارم یک شب قبل از امپول داشتم

و شما؟

سلام دوستانی که می تونن کمکم کنن جواب بدن ممنون میشم من هفت ماه پیش سر زایمان پسرمو از دست دادم این ...

سلام

ببخشید ینی چی ک سرزایمان پسرتو ازدست دادی؟؟

طبیعی بودی؟

از قبل جنین مشکل داشت؟

2571
مرسی عزیزم شما تا حالا چندبار ای وی اف کردی؟ 

من خواهر شوهرم مشکل پیدا کرده شرایط من لا یکی که طبیعی میتونه بچه دار بشه متفاوته من تا الان ۴ بار انتقال دادم یه بار باردار شدمو سقط شد ماه بعد دوباره انتقالمه چون اسپرم مشکل داره جنینامم قطعا ضعیفن واحتمال مثبت شدن پایین میاد

خدایا میشه منم تیکر بارداری بزارم         شروع کردم بازم از نو ۲۷/۶/۱۴۰۱وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۷۰ پیش به سوی موفقیت         ۲۱/۸وزن ۷۵.۷۵۰وزنه ۲۸/۸....۷۵.۵۵۰وزن ۹بهمن....۷۴.۹۰۰وزن  ۱۶بهمن....۷۴.۵۰۰وزن ۱۵.۱۲.۱۴۰۱با کلی فاصله از استپ وزنی ۷۴خدارو شکربعد از یه وقفهی طولانی ۵.۶.۱۴۰۲وزن ۷۳.۸۰۰
سلام دوستانی که می تونن کمکم کنن جواب بدن ممنون میشم من هفت ماه پیش سر زایمان پسرمو از دست دادم این ...

سلام عزیزم من رژیم گرفتم تو صفحه م هست،خداروشکر جواب گرفتم،بدون داروی تحریکی،این ماهم به خواهرم گفتم داروی و امپول ازادسازی بزار کنار فقط کیت و سونو رفت جلو،با اولین بار و دو اقدام حامله شد،بعداز پنج ماه .

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
خدا از دهنت بشنوه😍 همش شکمم نفخ میکنه تیرمیکشه سمت راستم  دردای ریز ریزو بیشتر وقتی ک میشین ...

خیلی خوبه علایمت😍😍نه دیگه آمپول زدین کیست نمیشه خیلی زود بروز داده علائم ولی اگه زود بزنید بیبی چکو استرسی میشید بذار چند روزم بگذره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نگاهم کن
۵مهر که موعدمه اگه زودتر پری نشم ۱۴روز بعداز امپول هم میشه ۱۳مهر ۱۳هم که نحسه😂 ینی خوشم میاد این ...

نه بابا چه نحسی امام علی۱۳رجب دنیا اومدن یا خیلی اتفاق خوب دیگه داریم تو ۱۳ ماه‌های مختلف..چون اگه قبل از اینکه ۱۴روز از آمپول بگذره بزنید ممکنه مثبت کاذب نشون بده

البته که اگه تعدادی بیبی چک داشته باشید و دو روز یه بار بزنید و رفته و رفته پررنگتر بشه دیگه کاذب نبوده ولی اگه خدای نکرده کم رنگ بشه اون یعنی بخاطر آمپول بوده(اینارو واسه تایم قبل از۱۴روز گفتم نه تو شرایط عادی و بعداز ۱۴روز)اگه بعداز ۱۴روز بزنید همون یه بیبی چک کافیه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نگاهم کن