2581
2553
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1839112 بازدید | 156694 پست
مرضیه رو تک کن بی زحمت یکی دو نفر رفتم به لوبیا جون گفتن که بچه ما دختر شده نفرینش کردم که تو مق ...

چه حرفا اول خدا باید بخواد که بچه چی بشه 

بعدم دکتر باید رفت برا این مسایل این بنده های خدا هم از تجربه چیزی گفتن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

چی بگم بخدا همه چی دست خداست تا نخواد که اتفاقی نمیفته

آره واقعن، امان از بی فکری انسان ها و غافل شدن از خدا

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
2603
ممنون گلم...ان شاءالله که بیاد

انشالله میاد مرضیه خیلی مهربونه امشب رفته استراحت کنه فردا انشالله همینجاست

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
2456
شکلات تلخ...نسرین...مامان حمیده....اشکدو

@اشکدوسابقم    بیا اینجا عزیزم 

@شکلات_تلخ

@نسرین91    

خب برو ببین کی تاپیک رو سیو کرده.. اسمش رو اینجا تگ کن😅

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
2655