2581
2632
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1838239 بازدید | 156688 پست
مرسی عزیزم خدا دخترتو نگه داره برات

ممنونم. انشالله بزودی زود خودت طعم‌مادرشدن بچشی و یه بارداری راحتی رو پشت سر بذاری

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         معجزه تو دوباره بهم نشون دادی و یادم انداختی حواست بهم هست بد اون همه سختی که کشیدم ممنونم ازت دوست خوبم😊خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏
لطفا تو ساکت شو و نسوز حوصله توضیح به تورو ندارم.

من مگه با تو حرف زدم ک اومدی ریپ زدی جواب دادی؟مگه از تو توضیح خواستم ک حالا اومدی میگی حوصله توضیح ب منو نداری؟چی میگی تو قرصاتو درست میخوری؟؟؟؟فک کنم برعکس انداختی دو روزه😂ی نگا بکن قرصاتو

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🧑🏻‍🍼🖤نشد ک بشه🖤خدایا تو همیشه بهترینارو برام خواستی این یه بارم روش برام بخوا که بشه همونی ک میخوام🖤

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

بخدا من فقط قصدم کمک به همه کسانیه که مشکل مشابه من داشتن دلم میخواد همه طعم شیرین مادرشدن بچشن. من ...

بابا تو ثابت شده ای برای ما😍😍😍

ایشالا ک صحیح و سالم بغل بگیری نی نیتو هرچی سختی کشیدی از یادت بره و همه لحظه هات شیرین شه واست

غصه هیچیو نخور بابا این ادما کم نیستن برا اینا بخوای خودتو ناراحت کنی دیگه هیچی ولش کن 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🧑🏻‍🍼🖤نشد ک بشه🖤خدایا تو همیشه بهترینارو برام خواستی این یه بارم روش برام بخوا که بشه همونی ک میخوام🖤
2603
نه عزیزم مگه نی نی یار پلیس فتاست،من همین پیجی ک میگم تو همین نی نی سایت پیداکردم و گول خوردم،هرکی خ ...

ببخشید من چه بی احترامی به شما کردم شما داری یک صحبتی رو بدون مدرک میگی ما میگیم شما ثابت کن درست میگی 

این نمیشه که بیای یک حرفی بزنی روش هم اصرار داشته باشی بدون دلیل و مدرک 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم ۰۱/۰۱/۲۱ مثبت شد 🤰🏻😍😍😍  توی اردیبهشت ماه زیبا صدای قلب قشنگت رو شنیدم عزیزم درست در تاریخ ۰۱/۰۲/۰۷ 😍😍😍و بعدش در تاریخ ۰۱/۰۳/۲۳ فهمیدم یک گل پسر تو راه دارم 👶🏻 عزیز مامان تو توی پاییز زیبا در ۲۲ آذر ماه پا به دنیا گذاشتی👩🏻‍🍼👨‍👩‍👦😍😍 نیک بخت باشی پسرک من🙏                          تیکر یکسالگی ات عزیزم 😍
ببخشید من چه بی احترامی به شما کردم شما داری یک صحبتی رو بدون مدرک میگی ما میگیم شما ثابت کن درست می ...

رها جان ایشون رو پبام شما اول ریپ زد و اومد گفت که این خانم مرضیه نیست کلا جواب نمیده اسمش فلان و فلانه در کل امیدوارم به حقش برسه کاش حداقل میرفت شکایت میکرد تا این کلاهبردارا جمع بشن خودشم به حقش که ارامش هست میرسید

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         معجزه تو دوباره بهم نشون دادی و یادم انداختی حواست بهم هست بد اون همه سختی که کشیدم ممنونم ازت دوست خوبم😊خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏

سلام خانم های عزیز من تازه واردم میشه راهنماییم کنید ...

من بچه اولم دختر هست و هفت ساله شه اینبار اگه خدا بخواد دوست داریم پسر بشه چون شاید دیگه بچه نخواییم..

رفتم مطب ماما و بهم نسخه داد و گفت برای کیت برم مطبش .حالا که داروهارو گرفتم دیدم هاش سی جی هست و کلومیفن..وچنتا قرص دیگه

حالا من تازه تحقیق کردم ،،استرس گرفتم که با مصرف اینا دوقلو باردار نشم چون خواهرمم همین مسئله براش پیش اومد و سر دوقلوهاش خیلی اذیت شد.

ممنون میشم راهنماییم کنین واقعا احتمال دوقلویی زیاده ؟؟؟

سلام عزیزم،تبریک میگم باردار شدی،پس چرا انقدر دیر از پارسال که میگفتی میخوای سومی رو بیاری

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی زایمان کردی؟

آره یه مدت پارسال تصمیم داشتم که مشغول پاکسازی کبد و معده و اینها شدم و یکی دوبار هم اقدام کردم که نشد بعد بخاطر آزمون وکالت منصرف شدم و قرار بود بعد آزمون امسال اقدام کنم که کاملا خدا خواسته توی ماه رمضون باردار شدم😁

2640
عزیز من همچین میگید تهمت انگار من گفتم ایشون کاری کردن یا دزدی یا پولشویی یا خیانت،خودشونم همچین که ...

واقعا تو دنیا واقعی براحتی تهمت و‌افترا میرنن تو محازی هم به همین راحتی تهمت میزنی؟؟؟خدا خوشش میاد؟؟؟

اصلا گیریم یه درصد این خانوم اونی که شما میگی باشه که نیس، این مرضیه خانوم جز کمک هیچ کار دیگه به بچه های این گروه نکرده، من فقط به خاطر ایشون هست که میام سایت واقعا سایتی که پر از خاله زنک هیچی ندون هست مثلا نشستن زنای قدیم جلو دروازه هست

اون صلواتی که تو امضات نوشتی بخوره رو سرت 

که اینجور راحت مردم و رو قضاوت میکنی پیامبر و‌امام علی دیده رو ندیده میکردن بعد شما میگی خداکنه اون تهمتی که میزنی واقعی نباشه

خب واقعی نیس چجوری میخوای اون دنیا از حق الناسی که به گردنت افتاده دفاع کنی

https://www.ninisite.com/user/d183dbfb-a299-4d2a-ad01-6de9a78927e6/نی_نی_یار_پنج

سلام خانم های عزیز من تازه واردم میشه راهنماییم کنید ... من بچه اولم دختر هست و هفت ساله شه اینبار ...

سلام آره عزیزم احتمالش هست چون کلومیفن تعداد تخمک‌های بالغ رو هم افزایش میده علاوه بر کیفیت ولی لتروزول کمتر احتمال دوقلو زایی هست.

اصلا چرا دارو داده مگه تخمکگذاریتون مشکلی داره؟

روی همه حرفام هستم همه رو م برید دوباره بخونید،اسمشون،پیجشون….دیگه نمیتونم که هر سری همه رو باهم بگم ...

خانم عزیز من خودم به شخصه ازاول بارداری هرسوالی داشتم مرضیه خانم بی منت وچشم داشت کمک کردن وجواب دادن یه وقتایی اینقدر بهم آرامش دادن که ازنگرانی واضطراب دراومدم وانصافا چیزایی میگفت که دکترخودمم همونارابهم گفته بود حالا شما خجالت نمیکشی تهمت میزنی زشته بخدا نمیترسی عواقبش گریبان گیرت بشه والا مایه چیزاییم باچشمامون میبینیم باور نمیکنیم باچهارتا پیام وچت تومجازی چطور داری همچین تهمتی میزنی ازخدا بترس که بدجور انتقام میگیره

خانوما کسایی که اوایل بارداریشون تهوع و استفراغ و حساسیت به بو و تنفر از غذا داشتن🤢☹️ لطفا جواب بدن ...

بله عزیزم...من دوازده هفته ام و تهوعم خییلی خیلی کم شده...

حس بویایم قوی شده بود و ب همه چیز حساس بودم..حتی کوه های قهوه ای ک بیرون میدیدم حالم بد میشد یا بوی علف و گل تازه...خیلی وحشتناک بود دوره ام اما خداروشکر الان کم شده

البته دو هفته پیش تصادفی کله پاچه خوردم فرداش یهو خوب شدم..حس میکنم شاید ازونم باشه...اخه میگن سیرابی تهوع رو کم میکنه..گفتم شاید کله پاچه هم بی ربط نباشه

چند هفته ای شما؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2456
سلام خانما صببخیر یه سوال تو اقدام سفکسیم میشه خورد؟؟

اگ توی اقدام باشه ینی دوره ی تخمک گذاری تون باشه..اره میشه خورد..ولی اگ بی بی چک مثبت بشه دیگ خوردنش باید احتیاط کنید...تا جایی ک بند نافو جفت تشکیل نشده باشه میشه دارو خورد ولی ب محض تشکیل جفت باید احتیاط دارویی رو رعایت کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رها جان ایشون رو پبام شما اول ریپ زد و اومد گفت که این خانم مرضیه نیست کلا جواب نمیده اسمش فلان و فل ...

ای جان مرضیه جان..اخرین بار ک سایت اومدم یازده هفته ب تولد فندقتون مونده بود..الان 8 هفته😍...ان شالله ک ک این هفته ها رو شیرین سپری کنی و عکس نی نی خوشگلتو برای ما هم بزاری.😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم ها دیگه هوشیار باشین اگه کسی اومد اینجا بحث کرد همگی برین تو تاپیک خودش جوابشو بدین اصلا اینجا بحث نکنین چون مشخصه قصدش چیه ، از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست منم جواب فحاشیش رو ندادم برگرده به خودش ،خواهشا برین همون تاپیکش که درخواست پول کرده گزارش بزنین اینجا دیگه نه حرفی بزنین نه گزارشی ، چون اینجا خانم باردار هست مرضیه جون هم شرایطش حساسه روحیه اش خراب نشه و از طرفی حیفه تاپیکمون بترکه اگه باز اومد حرفی زد و توهین کرد لازم شد جواب بدین در تاپیک نهصد تومن دادم ......

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام آره عزیزم احتمالش هست چون کلومیفن تعداد تخمک‌های بالغ رو هم افزایش میده علاوه بر کیفیت ولی لترو ...

نه والا مشکلی نداره تازه سونو دادم بردم به دکتر نشون دادم همچی نرمال بود .

گفته یازده پریودیمم برم برای کیت تخمک تا چند  روز که منشیش کیت بزاره برام.

پریودمم مرتب هست  

2604