من بهش نرسیدم هنوز ته دلم باهاشه گاهی وقتها خوابش و میبینم آخه قشنگترین خاطره های عمرم و با اون دارم اون متاهل منم متاهلم یه شهر دیگه زندگی میکنن بنابردلایلی متاسفانه نشد باهم ازدواج کنیم چقدر دووووووسش داشتم چقدر دووووووسم داشت یادش بخیر دلم براش پر میزنه که فقط یک بار ببینمش فقط دیدن در حد نگاه همین عجب خاطره های زیبایی برام ساخت لعنتی یه خاطره بد نذاشت برام تا یه خورده ازش بدم بیاد (میدونم متاهلم گناهه و زشته فکرم جایی دیگه برشه ولی دست خودم نیست دارم رو خودم کار میکنم از دهنم بیرونش کنم چون من بهترین شوهر و دارم که خیلیا آرزوشونه نمیخوام قدر نشناس باشم😔)
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...