2777
2789
عنوان

سه روز مونده موعدم+ بی بی چکم

661 بازدید | 28 پست

سلام دوستان امروز ۲۹ پری هستم 

من سیکلام ۲۶ تا ۲۸ روزه بود همیشه

سمت راستی برای ۲۸ پری هستش

امروز هم سمت چپی ۲۹ پری بی بی زدم

بنظرتون پررنگ تر شده؟؟؟

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکههههههه من بی‌بی نمیزنم میدونم منفی میشه وسط هفته که بیاد موعدمه

منم ۴ روز مونده بی بی مثبت شد انشاالله ک برای شما هم روز موعد پری نمیاد و بارداری

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
اره مبارکتون باشه من دیروز چهار روز مونده بود به پریودم زدم خیلی خطاش پر رنگ بود سریع هم نشون داد

من تخمک گذاریم دیر بود ۱۸ پریودم بود شاید برای شما زودتر انجام شده بخاطر همون 

مبارک عزیز حالتو خریدارم علائم چیاداری

مرسی عزیزم فدات من علایم الان چیزی ندارم 

ولی یک هفته بعد تخمک گذاری تخمدان درد شدیدی گرفت سمت چپم ک میگم حتما برای لانه گزینی بوده چند روز بعدش هم صورتم پر جوش شد یهویی سینه هام هم در حد تیرکشیدن خیلی کم دهنم خیلی خشک میشد غذای گرم دوست نداشتم بخورم ب جای خورشت گوجه خورد میکردم رو برنجم😁 آب‌دوغ خیار همش دوست داشتم بخورم فکر میکردم گرما زده شدم نمیتونم غذا بخورم ولی چند روز بعد بی بی مثبت شد برام اینا علایم قبل اینکه بدونم باردارم 

الان ک فهمیدم حامله هستم فقط بیحالم یکم 

فقط چجور خرداد باردار بودی الان بی بی چک زدی باز

عزیزم اون تعیین جنسیت برای خواهرم بود