2777
2789
عنوان

یه جمله به کسی که بهش نرسیدی بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگران بهم نرسیدن...من کلا عاشق نبودم...کلا شخصیت عاشق پیشه و عاشق بشویی ندارم خودخواه تر از این حرفام  

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

نمیدونم چی بدست اوردی اما امیدوارم به از دست دادن من بیرزه

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

خوشحالم که با هم هیچ سرنوشتی نداشتیم و راهمون جداست.از لحظه های خوبی که با عشقت برام ساختی ممنونم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

ببخش که هیچ وقت بهت نگفتم دوست دارم 

کاش میتونستم ی کم امیدوار تر باشم کاش زندگی روی خوش تری نشونم میداد

بعد از مرگم دو چیز را بدانید:1_ من هیچ وقت دوست دختر نداشته ام؛2_من هیچ وقت بسیجی نبوده ام...

تا حالا از نزدیک ندیدمت و شاید هیچ وقت نتونم ببینمت میدونم تو مال من نمیشی ولی همیشه یادت باشه اگه همه ی دنیا فراموشت کردن و دوستت نداشتن بدون ک یه دختر تو ناکجا اباد هنوزم دوستت داره