2777
2789

دوستان گناه داره ولش کنید 😊

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هنوز تو کف اون پستم که گفتی شماها که ندارین گوشت بو بکشین. اونوقت نذری دادنت چیه

معلومه ازایناس که میگن تازه آدم شده براما 🙈🙈🙈

حالا شایدم یکی دوبار تو هرماه قربونی کرده اونو میگه اینقدگووووووشتتتت دارمممم ،اینقددددر میخورمممم وفلان 😊

بخدا خندم گرف ازاین حجم از نادانی وجهالت یک زن!!!!

مگه داریم مگه میشه واقعا!! 

معلومه ازایناس که میگن تازه آدم شده براما 🙈🙈🙈 حالا شایدم یکی دوبار تو هرماه قربونی کرده اونو میگ ...

والا من تمام فک ودهنم درد گرفت از تصور گوشت وغذا خوردن اینا. حس میکنم ی وزنه صد کیلویی ب معدم وصله

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

استارتر نذرت قبول 

شما بودی یه روز لیست خریدای ماهانه گذاشتی از حبوبات و خشکبار لیمو عمانی ۷ کیلو بودو از هر نوع حبوبات ۵ الی ۱۰ کیلو ؟یا من اشتباه گرفتم؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد