2777
2789

بچه ها اسم همه تون رو یاداش کردم

همون روز میام تو نی نی سایت

تگ تون میکنم میدونم که از دور حال و هوای دیگری خواهید داشت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم چهل و هشتم خیلی جاها متداول نیست 

چهل و هشتم واسه کرمان خیلی خیلی متداول بیشتر از نهم و دهم نذری میدن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اعمال خاصی داره؟؟؟

اعمال ۲۸ ماه صفر که تو مفاتیح هس 

یه سریام بعضی شهرا برا اینکه لباس سیاه دربیارن نذری میپزن ؛ 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

هرسال زرشک پلو با مرغ دادم

امسال چون شوهرم میدونست از ته قلب دوست دارم یه روز حلیم بدم

گفت حلیم بدیم ولی من با سختی ش آشنا م

شب تا صبح باید بیدار باشیم که صبح زود پخش کنیم

حلیم ما خوشمزه و تنده

بلغور داره

لوبیا چیتی

نخود

عدس

رب و روغن و سیر فراوان

و گوشت ریش ریش شده

اول گوشت پخته میشه بعد ریش ریش میشه و بعد بخاطر اینکه کش بیاد حلیم

با وردنه های بزرگ یک متری زده میشه

انگار پشم حلاجی میشه

واسه همین کش میاد و بسیار خوشمزه است

بعد گوشت تو سس ش قرار میگیره بعد اضافه میشه و تا خود صبح هم میزنیم

هرسال نذری میدم واسه دل خودم و تشکر از امام حسین علیه السلام و خاندانش سید هستیم جز تشکر حاجتی ندا ...

الان چ ربطی به ماه رمضون داره کمبود شدید داری شما عزیزم یه سر دکتر برو که همش دنبال پز دادنی، جا نذری توهمی دادن ملت رو بخاطر نداری مسخره نکن، البته قشنگ مشخصه خودتم مشکل مالی داری اما توهم پولداری زدی

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
الان چ ربطی به ماه رمضون داره کمبود شدید داری شما عزیزم یه سر دکتر برو که همش دنبال پز دادنی، جا نذر ...

ینی اینا حال آدمو ازهمممممه چی بهم میزننا،اخ پز دادن داره نذری میدی فلان قدررررر؟؟؟

خدایی کسی که داره وخیره،پنهانی کمک میکنه 🤦🏻‍♀️ اصلا نمیخاد اسمشم برده بشه یاکسی بدونه اون فلانی کمک میکنه !!🤦🏻‍♀️

این واقعا خیلی کمبود داره ...

هرکامنتشو میخونم احساس میکنم صدبار بالامیارم😭😭😭😭😭😭

این مذهبی نما خیلی حال آدمو از هرچی نذردادن واحسان کردنه بهم میزنه،خدا شفاش بده زوده زود😞

هرسال زرشک پلو با مرغ دادم امسال چون شوهرم میدونست از ته قلب دوست دارم یه روز حلیم بدم گفت حلیم بد ...

حلیم گوشت و گندمه . بلغور همینه که نخود لوبیا و عدس داره کجا نذری میدین ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ینی اینا حال آدمو ازهمممممه چی بهم میزننا،اخ پز دادن داره نذری میدی فلان قدررررر؟؟؟ خدایی کسی که دا ...

گلم شک نکن این رفتار یه جور اختلاله و از کسایی که کمبود شدید دارن سر میزنه دست خودش نیست

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»