اب ا نگورو بگیر...بعدش بزار یکم گرم شه رو گاز تاحد ولرم بودن....بعد خاک بریز تو اب انگور قشنگ بهم بزن...بزار تا چن ساعت بمونه...تا ابت صاف شه تو این مدتم اصلا بهش دست نزن ک خلط نشه...بعد کابت صاف شدبزار رو گاز..
من خودم سفیده تخم مرغو میزنم تا کف کنه..بعد میریزم رو اب انگور ک رو گازه..اینجور خلطی اب انگور میاد بالا یعنی ی کفایه قهوه ای روی ابو میگیره اونارو با کفگیر جدا کن...بزار رو شعله بمونه تا قوام بیاد...در نهایت بستگی ب خودت داره ک شل برداری یا سفت....