2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 41 پست
قبلیا چرا ب چش من حاله داره مخصوصا اولی

واسه این اونایه روزقبل موعدمه...پایینی روزموعدم...دوره هام۲۵روزع

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
مثبته عزیزم از چی نگرانی دست راستت روی سرم دو روز دیگه موعدمه تورو به این روزهای عزیز قسم واسه منم د ...

قربونت بشم بخاطراین حرفای قشنگت....حتماعزیزم اگه لایق باشم چراک ن...انشاالله توهم حامله.

برامنم دعاکن اینباراومده بمونه برام

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکتون باشه انشالله سلام و صالح باشه😍

ممنون گل من❤🙃

احتمالا مثبته شاید لقاح دیر بود چند روز دیگه دوباره بزن 

از۵روز مونده ب موعدم دارم میزنم هرروزپررنگ ترشده...ن فک نکنم لقاحم دیرباشه دوره هام۲۵روزه ن ۳۰روزه

قربونت بشم بخاطراین حرفای قشنگت....حتماعزیزم اگه لایق باشم چراک ن...انشاالله توهم حامله. برامنم دعا ...

از خدا میخام به حرمت بی قراری های حضرت رقیه قشنگ ترین دوران بارداری رو داشته باشی الهی امین

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
از خدا میخام به حرمت بی قراری های حضرت رقیه قشنگ ترین دوران بارداری رو داشته باشی الهی امین

انشاالله....دردونم نذر دردونه حسینه...قربونش بشم خودش بادستای کوچیکش دامنوسبزکردحتمامیمونه

از۵روز مونده ب موعدم دارم میزنم هرروزپررنگ ترشده...ن فک نکنم لقاحم دیرباشه دوره هام۲۵روزه ن ۳۰روزه

انشالله سلامتی وبه خوشی عزیزم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
مثبته عزیزم از چی نگرانی دست راستت روی سرم دو روز دیگه موعدمه تورو به این روزهای عزیز قسم واسه منم د ...

الهی که به زودی نی نی بیاد تو دلت 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ممنون عزیزم الهی به حق جوان کربلا حضرت علی اکبر دلت شاد شاد شه

قربونت برم مهربونم