2777
2789

بديي نداره

من ٩ ساله حيوون دارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدیاش: 

اگ مثل من گل و گیاه دوس داری باید باهاشون خدافظی کنی 

چون همه درب و داغون میکنه 

اگ گربت شیطونه وقت بیشتری باید براش بذاری باهاش بازی کنی و سرگرمش کنی 

ممکنه گازت بگیره پنجه بکشه و خلاصه بیشتر اوقات زخمی هسی 😂

خوبیاش 

ی دوست داری ک بهت علاقه نشون میده 

کارابی میکنه که دلت براش ضعف میره میخندونتت سرگرمت میکنه 

خب چه کارایش بیشتر باعث اذیتت میشه

فرق میکنن...من گربه زیاد دیدم و داشتم...در کل حیووونای خووبین...یعنی مزایاشوون زیاده..‌معایبشوون نسبت به سایر حیوونا کمه....تمیزن...وروجکن...دوس داشتنین

امضاتو ک خوندم وسط گریه یه لبخند اومد رو لبم .....

عزيزدلمم😍😍😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فرق میکنن...من گربه زیاد دیدم و داشتم...در کل حیووونای خووبین...یعنی مزایاشوون زیاده..‌معایبشوون نسب ...

عاشق گربم خیلی دوست دارم اما نمیخوام شیطون باشه 

منظورم کارای که یکمی برات اذیت داشته

ناخناشو ميكشه به مبل چرمي و خراب ميكنه

اگه مبلاتون چرم باشه پاره ميكنه