2410
2632
عنوان

دکتر زنان اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 53 پست
من از اول بارداریم پیش دکتر حاج رحیمی تو زهرای مرضیه میرم الانم یکماه دیگه زایمانمه خیلی استرس گرفتم ...

سلام عزیزم

ببخشید مزاحم تون میشم، میخواستم ازتون سوال کنم شما از دکتر حاج رحیمی راضی بودید؟ و زایمان خوبی داشتید؟

سلام عزیزم ببخشید مزاحم تون میشم، میخواستم ازتون سوال کنم شما از دکتر حاج رحیمی راضی بودید؟ و زایما ...

سلام عزیزم بله الان دخترم 5ماهشه بارداری و زایمانم با دکتر حاج رحیمی بودم دکتر خوبی هستن ولی راستش هزینه بیمارستان زهرای مرضیه یکم زیاده زایمانم 10/5شدبیمه نداشتم

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

سلام عزیزم بله الان دخترم 5ماهشه بارداری و زایمانم با دکتر حاج رحیمی بودم دکتر خوبی هستن ولی راستش ه ...

ببخشید عزیزم، یه سوال دیگه داشتم، از کادر بیمارستان راضی بودید؟ ماما همراه داشتید؟ اگه داشتید هزینه اش چقدر بود؟

2603
ببخشید عزیزم، یه سوال دیگه داشتم، از کادر بیمارستان راضی بودید؟ ماما همراه داشتید؟ اگه داشتید هزینه ...

اره ماماهاشون خوب بودن اصلا نیازی به مامای همراه نبود تو زایشگاهم مادرم باهام بود که قوت قلبم بود. اتاق خصوصیم گرفتم که راحتترباشم

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
سلام خانما روزتون بخیر ای کاش جواب بدین من ۲ ماهمه و میخام قطعی دکترمو انتخاب کنم پیش حاج رحیمی ت ...

سلام عزیزم 

دکتر حاج رحیمی که خیلی مهربونه 

من پیشش زایمان کردم واز زایمان بینهایت راضی بودم 

به نظرم برو پیش حاج رحیمی 

دکتر تو عوض نکن

من بیمارستان زهرای مرضیه شهریور زایمان کردم ماما همراه گرفتم اصغر زاده بود خیلی خوب وبیمارستانم خیلی تمیز بود کار در خوبی داشت من شش سال پیش زایمان اولم هم زهرای مرضیه بودم ولی اون موقع خیلی ماماها بداخلاق بودن امسال عالی بودن دکترمم حاج رحیمی بود که عالی بود وخیلی راضی بودم برای بخش هم من اتاق عمومی میخواستم ولی نداشتن بهم اتاق خصوصی دادن ولی هزینه اتاق عمومی رو برام حساب کردند وبا بیمه روستایی هزینه بیمارستان وماماهمراه۵.۲۰۰شد. 

2640
سلام خانما روزتون بخیر ای کاش جواب بدین من ۲ ماهمه و میخام قطعی دکترمو انتخاب کنم پیش حاج رحیمی ت ...

سلام من خودم پیش دکتر حاج رحیمی بودم وپیش ایشون زایمان کردم اخلاقشون خوبه که 

زایمانشونم که عالی هست 

من که خیلی راضی بودم

سلام من خودم پیش دکتر حاج رحیمی بودم وپیش ایشون زایمان کردم اخلاقشون خوبه که  زایمانشونم که عا ...

سلام‌عزیزم 

من میخام تو‌بیمارستان دولتی پیش حاج‌رحیمی زایمان کنم .

صفرتاصد زایمانو و معاینه و بخیه را خودش انجام میده یا میده ماماها بیمارستان؟؟کلا به موقع اومد برا زایمان طبیعی ؟؟یا دم آخر اومد؟؟؟

سلام‌عزیزم 

من میخام تو‌بیمارستان دولتی پیش حاج‌رحیمی زایمان کنم .

صفرتاصد زایمانو و معاینه و بخیه را خودش انجام میده یا میده ماماها بیمارستان؟؟کلا به موقع اومد برا زایمان طبیعی ؟؟یا دم آخر اومد؟؟؟

چون بیمارستانم‌د‌ولتیه فقط زیرمیزی به دکتر میدم . میخام ببینم ارزشش داره این پولو بهش میدم