2777
2789
عنوان

نقشه خونه اتوبوسی

1061 بازدید | 22 پست

دوستان ما میخواییم یه خونه بخریم همه چی عالیه فقط اینکه نقشه اتوبوسیه تو ذوق میزنه،بنگاه داره میگه اتفاقا الان این خونه ها طرفدار بیشتر داره ولی من فکر میکنم الکی واسه بازارگرمی گفت.

نظر شما چیه دوستان؟

غلط کرده بنگاه. برای کمیسیون میگه. اتوبوسی رو نمیشه هیچ کاری کرد. خیلی زشته. و خیلی به سختی فروش میر ...

واقعا😭

چه کنم پس ؟

90درصد آپارتمانهایی که دیدم الان همین مدلی ان که

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غلط کرده بنگاه. برای کمیسیون میگه. اتوبوسی رو نمیشه هیچ کاری کرد. خیلی زشته. و خیلی به سختی فروش میر ...

فروشش هم خییلی برامون مهمه

چون شاید حدود5 سال دیگه از این شهر بریم

یعنی اون موقع خیلی اذیت میشیم؟

بهترین جای شهر هست هیچ ایراد دیگه ای هم نداره

فروشش هم خییلی برامون مهمه چون شاید حدود5 سال دیگه از این شهر بریم یعنی اون موقع خیلی اذیت میشیم؟ ...

بله. فروشش سخته. الان شما می خوای همین خونه رو بخری . دو دول هستی. خریدار بعدی هم اینطوره

فروشش هم خییلی برامون مهمه چون شاید حدود5 سال دیگه از این شهر بریم یعنی اون موقع خیلی اذیت میشیم؟ ...

ببخشید متراژش چقدره؟ خونه منم اتوبوسیه. اگه میتونی جای دیگه بخر.

بنگاه دارا کی راست میگفتن عزیزم؟؟؟!!!!!

خونه اتوبوسی افتضاحه و موقع فروش کسی زیربارش نمیره چون اتوبوسی بد نقشس 

دیگه کسی که پول میده میخواد یه چیز خوب و نرمال گیرش بیاد

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
بله. فروشش سخته. الان شما می خوای همین خونه رو بخری . دو دول هستی. خریدار بعدی هم اینطوره

ولی خیلی خونه شیکه،مستر داره کمددیواریای بزرگ و پارکینگ مهمان

ولی خیلی خونه شیکه،مستر داره کمددیواریای بزرگ و پارکینگ مهمان

عزبرم عرض سالن چند متر هست؟؟

کمتر از سه و نیم، چهار سخته یه ذره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
فقط برا فروشش مشکله یا خودتونم باهاش مشکل دارین ؟ منظورم اینه که معایبش چیه؟

من مشکلی ندارم. اتفاقا چون جای خوب بود قبول کردم. چون منطقه مهمه برام. برای فروشش چون منطقه خوبیه مشتری هست اما شاید ارزونتر از واحدهای مربعی باشه. همون طور که موقع خرید ارزونتر بود. اما اگه میتونی برو متراژ کوچک اما خوش نقشه

بنگاه دارا کی راست میگفتن عزیزم؟؟؟!!!!! خونه اتوبوسی افتضاحه و موقع فروش کسی زیربارش نمیره چون اتوب ...

پس چرا 90درصد خونه هایی که دیدم اینجوری ان؟ ؟

یه جا شنیدم جدیدا واسه اینکه فضای عمومی و خصوصی خونه از هم جدا باشه اینجوری میسازن

گیج شدم