2777
2789
عنوان

کسی هست بدونه

207 بازدید | 21 پست

تربیت بدنی فرهنگیانو منڟورمه سلام بچه ها .کسی از  این چیزی میدونه؟شنیدم همش پارتیه اره؟من خیلی دلم معلمی میخواد .برا مصاحبه دعوت نشدم.میگم شاید اینجا درست بشه ک اینم میگن همش پارتیه

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیازی به پارتی نیست داداش من بدون پارتی رفت 

واقعا؟تربیت بدنی؟؟؟؟؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
نه بابا پارتی نیست

مشاور بم گف اخه.گف زیاد سخت نمیگیرن واس ازمون عملی بیشتر پارتیه 

بله

چ خوب.یادت نیس ترازش اینا چ جور بوده؟یا عملیشو چ جور داد؟کلا حرکات ورزیش خیلی خوبه مثلا؟؟ببخشیید

مشاور بم گف اخه.گف زیاد سخت نمیگیرن واس ازمون عملی بیشتر پارتیه 

من از طریق آزمون استخدامی خودم برا دبیری هنر پذیرفته شدم، پارتی هم نداشتم

ولی آزمون عملی شما رو نمیدونم چیه و چجوره

چ خوب.یادت نیس ترازش اینا چ جور بوده؟یا عملیشو چ جور داد؟کلا حرکات ورزیش خیلی خوبه مثلا؟؟ببخشیید

نه والا اینا یادم نیست ولی اگه وقت کردم صیح میپرسم توی همین تایپینگ میگم بهت😉⭐

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:
من از طریق آزمون استخدامی خودم برا دبیری هنر پذیرفته شدم، پارتی هم نداشتم ولی آزمون عملی شما رو نمی ...

تربیت بدنی باید بریم ازمون عملی ورزش رو بدیم عزیزم .ازمون استخدامی فرق میکنه 

نه والا اینا یادم نیست ولی اگه وقت کردم صیح میپرسم توی همین تایپینگ میگم بهت😉⭐

وای ممنون میشم اگه بپرسی بخدا من دیگه نمیتونم برم دانشجوی فرهنگیان بشم سال بعد شرایط سنیشو ندازم.خییییلی ممنون میشم یه سوالی بگیری شررمنده

تربیت بدنی باید بریم ازمون عملی ورزش رو بدیم عزیزم .ازمون استخدامی فرق میکنه 

آره آزمون استخدامی فرق می‌کنه اما ما یکی از آشناها مون قدیما مسئول گزینش آموزش و پرورش بوده، چه برای آزمون استخدامی چه برای مصاحبه فرهنگیان خودشون هسته گزینش بودن و می‌گفت اصلا به پارتی بازی نیست، من خودمم شاهدم معمولا که تو مراحل دیگش پارتی بازی نمیشه، پس برا آزمون عملی هم تو نترس و با انرژی مثبت برو انشالله که سال دیگه این موقع داری تو حیاط مدرسه دنبال بچه ها می دویی😁

آره آزمون استخدامی فرق می‌کنه اما ما یکی از آشناها مون قدیما مسئول گزینش آموزش و پرورش بوده، چه برای ...

والا دارم میمیرم از وقتی فهمیدم دعوت ب مصاحبه نشدم.هرجا اسم مصاحبه میاد حالم بد میشه.😔دلم میخواد حداقل تربیت بدنیو ک بیارم 😩😩

والا دارم میمیرم از وقتی فهمیدم دعوت ب مصاحبه نشدم.هرجا اسم مصاحبه میاد حالم بد میشه.😔دلم میخواد حد ...

اصلا ناراحت نکن خودتو

انشالله تربیت بدنیو نیاری، نیاوردی هم فدا سرت بابا اینقد راه زیاده برا پیشرفت