2777
2789
عنوان

یعنی خرابه؟؟؟؟

94 بازدید | 10 پست

شوهرم مرغ گرفته وسط سینه هاش یه تیکهاییش زرده،پوستش شله اصلا دست میزنم‌خیلی نرمه و بو میده

کیلو ۳۴ 

حالا نمیدونم‌ سالمه یا نه دوتا مرغه

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
اگه بو میده آره خرابه 

میگم ببر پس بده میگم‌نه زشته🤦‍♀️

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بوش معلوم میشه

بوش اصلا مثل قبلا که مرغ میگرفتیم نیست

پس خرابه ببرید پس بدید 

نه خودش میره نه میذاره من ببرم‌پس بدم 

منم آدرس مغازه مرغ فروشی رو دارم‌میخام زنگ بزنم شکایت کنم ازش

تاریخشو نگاه کن مرغ کهنه اگه گوشتشو فشار بدی به حالت اول بر نمیگرده بو هم که میده

دقیقا فشارش که میدم همونجور میمونه 

واسش خرد کرده ریخته کیسه ،منم‌ بچه کوچیک دارم خودمم باردارم میترسم بپزم بخوریم مسموم بشیم

دقیقا فشارش که میدم همونجور میمونه  واسش خرد کرده ریخته کیسه ،منم‌ بچه کوچیک دارم خودمم باردار ...

وای کاش همونحا به تاریخش نکاه میکرد بعضیا خیلی بی انصافن مرغ کهنه میدن دست مردم ببره پس بده نخوریدش بعد 72ساعت مرغ بوی گندیده میده 

قشنگ معلوم میشه عادی نیست

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"