2777
2789
عنوان

لعنت نامه برای بی بی چک

384 بازدید | 27 پست

امروز اومدم اینجا برای خودم لعنت نامه بنویسم

لعنت به من اگه دیگه از این به بعد قبل موعد پریودم بی بی چک یا آزمایش انجام بدم 😬 نمیدونید این ماه من چقدر استرس گرفتم چقدر حالم گرفته شد با اون بی بی چک های هاله دار

دیگه از این ماه ب بعد این کارو نمیکنم چون واقعا کلا از کار زندگیم هم افتاده بودم اصلا خیلی سخت میگذره روزها وقتی بی بی چک هاله میندازه 

از من ب تویی ک این تاپیک و می‌خونی نصیحت تو هم تا قبل موعد پریود بی بی نزن فقط الکی خودمونو اذیت می‌کنیم آخرش هم ک هیچ خبری نیست داغون میشیم

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩

من دوساله هر ماه کارم بود خدا می‌دونه چقدر پول بی بی چک دادم

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوساله هر ماه کارم بود خدا می‌دونه چقدر پول بی بی چک دادم

وای پولش ب جهنم حالا کلا اعصاب و روان آدم و بهم میریزه 😭

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
باید ماهم پاشو انگشت بزنیم😁. ...حداقل استامپو بیار❤

آره همینجا حالا نفری یکی لعنت بر تو بگید 🤣

وای پولش ب جهنم حالا کلا اعصاب و روان آدم و بهم میریزه 😭

آخرش زمانی که اصلا فکرشو نمی‌کردم باردار شدم دوسه ماه مونده بود دوسال بشه  . تو اسباب کشی باردار بودم نمی‌دونستم رفتم خونه جدی هفته بعدش بی بی زدم دیدم مثبته . ایشالله خدا واسه شما هم زوده زود بخواد دامنت سبز بشه . بچه من نموند

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐
آره همینجا حالا نفری یکی لعنت بر تو بگید 🤣

منم هفت سال هر ماه توبه میکردم که بی بی چک نزنم ولی تا یه روز عقب میوفتاد تپش قلب میگرفتم و بی بی چک میزدم تازه بعضی وقتا آزمایشم میرفتم😁😁انشالله بی بی چک مثبت واقعی نصیبت بشه🤲💚

منم هفت سال هر ماه توبه میکردم که بی بی چک نزنم ولی تا یه روز عقب میوفتاد تپش قلب میگرفتم و بی بی چک ...

سلام عزیزم ای جانم شما بعد هفت سال باردار شدی ؟

آخه بدبختی من اینجاست ک اصلا عقب نمیندازم و هرماه چند روز زودتر هم میشم ولی کلا یک هفته مونده ب موعدم کلی توهمات الکی از بارداری میاد سراغم و همش میگم نکنه حامله ام و بی بی میزنم اگه منفی نشون بده باز خوبه ولی واسه من هاله مینداخت 

آخرش زمانی که اصلا فکرشو نمی‌کردم باردار شدم دوسه ماه مونده بود دوسال بشه  . تو اسباب کشی باردا ...

ای جانم عزیزم آره دقیقا آدم باید بیخیال باشه خود استرس نمیزاره

من دو روز گذشته شوهرم بی بی خرید امشب ولی نزدم میترسم باردار باشم

منم هی تند تند میزنم ک ببینم هستم یا نه

شما باردار بودی زدی؟

منم هی تند تند میزنم ک ببینم هستم یا نه شما باردار بودی زدی؟

نه نزدم.صبح پریود شدم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
نه نزدم.صبح پریود شدم

تا بی بی استفاده میکنیم یا از میدیم سریع هم پری میاد فقط منتظره مارو سکته بده

تا بی بی استفاده میکنیم یا از میدیم سریع هم پری میاد فقط منتظره مارو سکته بده

من منتظر بارداری نبودم اگه باردارم بودم باید سقط میکردم البته تا حایی که میتونستم مقاومت میکردم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود