2777
2789
عنوان

بااین بی بی چک ینی باردارم من???

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 22 پست
احتمالش کمه مال من از اینم پررنگ تر بود عادت شدم

منم اینجوری خیلی ضربه خوردم 

دقیقا سرهمینم نمیدونم الان باید خوضحال باشم یا باز سرابه😂

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=204060133]عزی م پریودات چندروزه بود ؟ [/QUOTEپریودم ۷ روزه دوره ام ۳۲ روزه هس

برامن ۲۵روزس 

پس طبیعیه باحساب مال شما برامن یکی دوروز قبل موعد نشون بده😍

نمیدونم اصن گنگم 

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
برامن ۲۵روزس  پس طبیعیه باحساب مال شما برامن یکی دوروز قبل موعد نشون بده😍 نمیدونم اصن گ ...

اره بابا برا من ۷ روز به موعودم خودمم تعجب کردم هر روز یه بی بی میزدم رفته رفته پررنگ تر میشد تو تاپیکمم گذاشتم تو هم بزاری پررنگ میشه بتات هر روز میره بالا تر

اره بابا برا من ۷ روز به موعودم خودمم تعجب کردم هر روز یه بی بی میزدم رفته رفته پررنگ تر میشد تو تاپ ...

عریزمم😍😍😍مبااارکه بسلامت بغل بگیریش♥️♥️♥️