2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در مورد بهترین آموزشگاه زبان در کرج هر کس یه چیزی میگه اما بنظم میرسه که دیدن این مطالب بد نباشه. وارد مطلب بشید

کلاس زبان در کرج

مسلما شما در حال جستجو برای یافتن یک آموزشگاه زبان در کرج هستید و دغدغه شما یافتن یک مرکز آموزش زبان خوب یا یک کلاس مکالمه زبان در کرج است. ممکن است نیاز به یک آموزشگاه زبان کودک خوب در کرج برای آموزش زبان به کودک دلبندتان داشته باشید. ما سعی داریم در این مطلب تعدادی از مراکز آموزش زبان کرج که دارای کیفیت بالایی میباشند را معرفی کنیم. این مراکز جزو معتبرترین آموزشگاه های زبان های خارجی انگلیسی، آلمانی، آلمانی، ترکی استانبولی و دیگر زبان های خارجی کرج محسوب میشوند.

آموزشگاه زبان تمدن (وندایی) بدون شک بهترین آموزشگاه زبان در کرج و فردیس هستش به دلایل زیر

۱. کادر حرفه‌ای و مجرب 

۲. مدیریت موسسه که تحصیلات مرتبط با آموزش دارن و بر روش آموزش تمامی مدرسین نظارت دارند

۳. استفاده از نرم‌افزار اختصاصی برای زبان آموزان, والدین و مدرسین والدین و زبان آموزان می‌تونند روند رشد، تاخیرها،غیبت‌ها، مشاهده نمرات میان ترم و پایان ترم، مشاهده وضعیت مالی و پرداخت آنلاین شهریه، مشاهده و پاسخ به تکالیف و غیره از مزایای این نرم‌افزار اختصاصی هست

۴. وب‌سایت به روز با کلی مطالب آموزشی 

۵. یکی از مهمترین نکات این نکته شماره ۵ هست این آموزشگاه برای آموزش زبان‌های خارجی از متد اختصاصی خودش استفاده می‌کنه که روند یادگیری رو هم لذت بخش می‌کنه و زبان آموزان خیلی سریع می‌تونند انگلیسی یا هر زبان دیگه ای رو که در کلاس‌هاش شرکت کردند رو صحبت کنند

۶. برگزاری منظم و مداوم کنفرانس به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و ترکی استانبولی توسط زبان آموزان هست که نشان دهنده سطح بالای زبان آموزان موسسه زبان‌های خارجی تمدن هست

۷. آموزشگاه زبان تمدن اولین موسسه آموزش آنلاین در ایران هست که در ابتدای شروع کرونا حتی یک جلسه هم آموزش زبان این موسسه مختل نشد و بلافاصله زبان آموزان وارد کلاس‌های آنلاین شدند

آدرس وب‌سایت موسسه زبان تمدن رو پایین می‌نویسم حتما به سایت‌شون سر بزنید

www.tamadon.info

گلم یه اموزشگاه بهت معرفی میکنم که خودم رفتم و نتیجه گرفتم.همه زبانها رو هم اموزش دارن.عالیه امکاناتشون.قیمتشونم خداییش خیلی خوبه.میتونی بری سایتشونم ببینی . تو گوکل بزن آموزشگاه زبان راستان.تو درختی کرج هست.من خودم خواهرم و دوستامون اونجا میرفتیم کلاس.

شماره مدیر اموزشگاه و دفترشونم برات اینجات میزارم  

09011778071 این شماره مستقیم مدیر اموزشگاه هست.

02633529357  اینم شماره دفترشون...

آموزشگاه زبان ایرانی نو یکی از بهتریناس، واقعا به زبان اموز احترام و ارزش میذارن  دوتام استاد دارن یکی برای تدریس و یکی برای رفع اشکال و حل تمرین در کل که من با این آموزشگاه خیلی بهتر و سریعتر پیشرفت کردم. لینکش و میذارم اگر خواستی یه سر بزن https://iranino.org/

02632284065

کرج، طالقانی شمالی، نبش خیابان کاج