2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48267 بازدید | 258 پست
 کاشکی چند تا رفیق پایه مثل خودم داشتم که همه جا میومدن و ریسک میکردن واسه زندگی ,,, تنها تنها ...

رفیق پایه    اول عقل و فهم و هوس زرنگی خودت

بعد ی رفیق ک ناب باشه و ادم

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
خب ترکیه که ویزا نمیخواد میتونم قانونی برم ترکیه ,,, از اونجا برای کانادا درخواست بدم ,,,  هیچ ...

من یکی فامیلامون از طریق ترکیه رفت ولی تقریبا چن سالی موندن اونجا بعد رفتن المان. اینجوری نیس تا رسیدی ترکیه بفرستن بری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قاچاق با هواپیما دیدم من ولی خیلی پول میخاد. استاتر میگه فقط پول داره بره تا ترکیه اینجوری ک نمیشه ...

نه قاچاق نه ,,,ترکیه ویزا نمیخواد بلیط میگیرم میرم دیگه ,مثل بقیه ,,, وقتی رسیدم اونجا اقدام میکنم 😁 چطوره ؟؟؟ 

خب ترکیه که ویزا نمیخواد میتونم قانونی برم ترکیه ,,, از اونجا برای کانادا درخواست بدم ,,,  هیچ ...

تا ترکیه بری خوبه از اوونجا ب  بعد درخواست فایده نداره تابعیت ایرانی مشکل، 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
خب چرا برخورد بهت😂 یعنی از همه چی اطلاع داری؟ من هم تا ۳ سال پیش نمیدونستم دوستامون رفتن الان میدون ...

من کرمان زندگی میکنم خواهر میبینم خیلیا رو

از خودم نمیگم

فعلا نمیدونم ,, 😁 فقط دلم آزادی میخواد ,,,

تنها مشکل ب نفر پایه باهات باش میشه و ازت مراقب ت کنع چون خطریع

,,, پس چی رو قبول میکنن ؟؟؟

فقط پناهندگی و اواره گی تو😐 بگی دشمن داریم از افغانستان فرار کردیم😂

من کرمان زندگی میکنم خواهر میبینم خیلیا رو از خودم نمیگم

من هم میشناسم کسی که تو دریا غرق شد😔 ولی پناهندگی به انگلیس که خروجش قانونیه ولی هزینه زیادی میخواد رو مطمئنم که هست و چندین نفر از نزدیکام رفتن، جزیاتش رو حسش نیست بگم ولی اصلا اون مدلی نبست که شما فکر میکنی  

,,, پس چی رو قبول میکنن ؟؟؟

از طریق تحصیل بخای بری باید معدلت بالا باشه.از دانشگاه معتبر مدرکتو گرفته باشی که ارزش داشته باشه.مقاله داشته باشی.مدرک ایلتس.سابقه کار. اینا چیزایی که امتیاز داره.

یا اونایی که خییلی پولدارن از طریق خودحمایتی ینی سرمایه گزاری.

یا اینکه ویزای کاری که خیلی سخته این مورد.

روش خیلی زیاده ولی باید امتیازت به اون حد نصاب برسه که قبول کنن

فعلا نمیدونم ,, 😁 فقط دلم آزادی میخواد ,,,

ت ایران ازادی از اروپا بیشترع اونا فقط نمایانن اینجا از دروغی😐

من هم میشناسم کسی که تو دریا غرق شد😔 ولی پناهندگی به انگلیس که خروجش قانونیه ولی هزینه زیادی میخواد ...

هزینه 500 600 از کجا میخاد بیاره اخ استارتر 🥴 اون مدلی خودم میدونم خوب واسع همین میگم ب استارتر مواظب باشه خانوم