ماشین داریم ولی دست داداشمه که همش کار داره .مربی چند جلسه برداشتم همشون وقتشون پر اکثرا .دوستم میگه بدون تمرین برو امتحان بده .چند بار رد شدم دیگه ناامید شدم
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
کلاسای رانندگی منم پس فردا تموم میشه هنوز به ایین نامه نرفتم چن ماه بعد سر چی رد میشی؟؟؟
بالانوشتم بخون
دوسال پیش رفتم دنبالش شه بار امتحان دادم کلا ناامید شدم تا برج ۸ زمان دارم فقط
سرچی رد میشدی