2777
2789

ماشین داریم ولی دست داداشمه که همش کار داره .مربی چند جلسه برداشتم همشون وقتشون پر اکثرا .دوستم میگه بدون تمرین برو امتحان بده .چند بار رد شدم دیگه ناامید شدم 

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 

چون چندبار رد شدی استرست بیشتره 

بنظرم کلاس برو ترست بریزه 

کلاسو با مربی بگیر که ماشینش برای امتحانه 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید تمرین کنی و نترسی

همین

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چون چندبار رد شدی استرست بیشتره  بنظرم کلاس برو ترست بریزه  کلاسو با مربی بگیر که ماشینش ...

روتمرین خوبم برا امتحان میرم نمیدونم چرا خنگ میشم تاسوار ماشین میشم راه نرفته میگه دوبل بزن .دوبار سریچیزی رد شدم

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
مربي خوبي داري؟ اگر نه عوضش كن.

مربی اون دوازه جلسه اجباریم افتضاح بود هیچی یادم نداد خصوصی گرفتم خیلی عالی بود .میخوام برم دوبل بزنم انگارچشماش کور نمیتونم برم کنارماشین بغلی افسرترمز کرد گفت خانوم داری میزنی بهش پیاده شو

کلاسای رانندگی منم پس فردا تموم میشه هنوز به ایین نامه نرفتم چن ماه بعد  سر چی رد میشی؟؟؟

بالانوشتم بخون

روتمرین خوبم برا امتحان میرم نمیدونم چرا خنگ میشم تاسوار ماشین میشم راه نرفته میگه دوبل بزن .دوبار س ...

اینقدر دوبل تمرین کن تا یاد بگیری 

از‌من بدتر که نیستی 😑عین تشنجیا بودم اینقدر میلرزیدم 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
دوسال پیش رفتم دنبالش شه بار امتحان دادم کلا ناامید شدم تا برج ۸ زمان دارم فقط

سرچی رد میشدی