یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
کاش بشه همه متحد بشن و جواب این تاپیکای سرکاری و مسخره رو ندن..فقط ملتو سه ساعت سرکار گذاشت ..اگه واقعیت داشت میزاشت طرف پی ام بده بعد میومد میگفت اینجوری شده چیکار کنم..بعضیا واقعا تاپیکای مسخره ای میدن جالبه همه هم میریزن اون تو و جواب میدن
تو راست میگی من شخصا به گوه خوردن افتادم که تاپیک زدم اره من دروغگوام حق با شماست ...
قربونت برم ناراحت نشو من کلی گفتم ..ولی به شخصه اگه جای شما بودم وایمیسادم ببینم چی میگه بعد اگه چیز خاصی بود که خودم نمیتونستم جواب بدم یا حلش کنم میومدم از متخصصین نی نی سایت کمک میگرفتم..قبول کن عجله کردی و خب خیلیا منتتظر موندن..البته این تقصیر بیکاریه ماهم هست..ولی در کل میگم خیلی سطح تاپیکا اومده پایین و بعضیا فقط برای سرکار گذاشتن ملت چیزای الکی و بی سروته مینویسن..قطعا همین که پاسخگو شدی شما جز اونا نیستی عزیزم.. بازم ببخشید اگه ناراحتت کردیم