2777
2789

عزیزم ایدی شمارو بلد نیستم، یادمه مامان بهار بود گلم 

که تاپیک تجربه من از شیر گرفتن و تجربه من از پوشک گرفتن گذاشتید کارتون دارم 

من از دیروز صبح سر میمیهام چسب زدم و ب دخترم گفتم بده و اوخ شده، دخترم 23 ماهشه و از دیروز نخورد حتی شبم نخورد و امروزم اصلا سراغ نگرفت، اشکال نداره کلا دیگه بهش ندم 

ب ترتیب میخام انشالا از شیر بگیرمش، و بعداز چندین ماه تاامادگی پیداکنه از پوشک بگیرمش و بعدم جای خابش و جدا کنم چون هنوز پیش منو پدرش می‌خوابه البته اول وسط بود حالا کناره خودمه

ممنون میشم کمک کنید

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

کاش اینکارو نمیکردی بچه صربه میخوره 

وعده وعده شیرشو بگیر

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک ببخشید من جواب میدم ولی نه دیگه اصلا بهش شیر نده حالا که خداروشکر خودش سراغشون و نمیگیره توام نده بخوره ...فقط غذاهای قوی و مقوی بهش بده یه ۷ روز که از شیر نخوردنش گذشت به نظرم از پوشک هم بگیرش توالت فرنگی عالی از این صندلی ها 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 

منم همین کارو کردم،فکر میکردم عصبی شه گریه کنه.شبا بیدارشه اذیت کنه

هیچکدوم نشد

فقط سرگرمش کردیم یکی دوروزه یادش رفت

شبا بیدار میشد میزاشتم رو پام سریع میخابید

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

کاش اینکارو نمیکردی بچه صربه میخوره  وعده وعده شیرشو بگیر

فکر میکنم بچه هم روحش هم روانش هم جسمش برا مادرش خیلی عزیرتره، بفهمم ضربه میخوره یا اذیت میشه اینکارو نمیکنم 

منم همین کارو کردم،فکر میکردم عصبی شه گریه کنه.شبا بیدارشه اذیت کنه هیچکدوم نشد فقط سرگرمش کردیم ی ...

ن بیدارم نشد شب سراغشم دیگه نمیگیره 

یک روز ندادی دیگه بقیشم نده اگه بی قراری کرد به بازی بگیرش تا یادش بره

خداروشکر بیقراری نمیکنه بازی می‌کنم باهاش و اصلا سراغی هم نمیگیره کلا دیگه بهش ندم؟ 

مبارک ببخشید من جواب میدم ولی نه دیگه اصلا بهش شیر نده حالا که خداروشکر خودش سراغشون و نمیگیره توام ...

آخه نمیخام آنقدر زود باشه فاصله از شیر گرفتن و پوشک چون آمادگی پوشک رو نداره بازم ممنونم ازتون 

فکر میکنم بچه هم روحش هم روانش هم جسمش برا مادرش خیلی عزیرتره، بفهمم ضربه میخوره یا اذیت میشه اینکار ...

درسته عزیزم ولی مطالعه کن روشهای مختلفو بخون از فواید و عوارضش اطلاع داشته باش بعد انتخاب کن 

منم نزن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
درسته عزیزم ولی مطالعه کن روشهای مختلفو بخون از فواید و عوارضش اطلاع داشته باش بعد انتخاب کن  ...

کجای حرفم متوجه شدید دارم میزنم شمارو؟ 

درسته عزیزم ولی مطالعه کن روشهای مختلفو بخون از فواید و عوارضش اطلاع داشته باش بعد انتخاب کن  ...

بله مطالعه زیاد کردم و مامان بهارو صدا کردم بیاد چندتا سوال داشتم ازش ولی اصلا ایدیشو یادم نمیاد

خداروشکر بیقراری نمیکنه بازی می‌کنم باهاش و اصلا سراغی هم نمیگیره کلا دیگه بهش ندم؟ 

نه عزیزم نده دیگه

کلا هم گفته شده بچه اولین بار مفهوم غم را زمانی متوجه میشه که از شیر گرفته بشه پس هرروشی بری همین جوابه دیگه شیر 2سالگی چی داره که یواش یواش بگیری همین یه دفعه ای بهتره

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕