2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 210 پست
 خب پس مبارکه! . اگه سریع افتاده و دوتا خطه واضحه جای شکی باقی نمیمونه. در اولین فرصت برو بتاتو ...

چک کردم منفی شد 

وهنوز پریود نشدم 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جورایی مثبته  ولی برای اطمینان بیشتر از بی بی چک  مثلا باید یکی دیگه تست کنی اگه اونم ...

استفاده کردم اما هالش کمرنگ تر شد😢

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
چک کردم منفی شد  وهنوز پریود نشدم

گفتم که . این مثبت یجوریه. چون خودمم تجربه  بیبیچک این شکلی با آزمایش منفی داشتم. برای همین بار اول که دیدمش گفتم خرابه و به مثبت نمیخوره. عیب نداره ایشالا ماه بعد. صبر کن پریود میشی.بعضی وقتا تاخیر پیش میاد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اگر هاله داره هم خوبه؟ چندم سیکلت هستی

نمیدونم🙁

پریودای من هیچ موقع منظم نبوده اصلا نمیدونم کی شدم کی میشم 

فقط میدونم عقب انداختم

خوب از آخرین پریودیت تا امروز چقدر گذشته

فکر کنم 7تیر پریود شدم این بی بی چک هم فکرکنم دوهفته پیش زدم

امروز دوباره می‌ذاشتی  اگر باردار باشی باید پررنگ تر شده باشه

اصلا دیگه امید ندارم باردارباشم 5روز پیش آمپول پروژسترون زدم پریود بشم 

دیگه منتظر پریم

اصلا دیگه امید ندارم باردارباشم 5روز پیش آمپول پروژسترون زدم پریود بشم  دیگه منتظر پریم

ازمایش دادی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ازمایش دادی

دوهفته پیش دادم منفی شد 😔

بیخیال دیگه واسم مهم نیست 7ماهه اقدامم کلی قرص و دارو😔انگار خدا نمیخواد فعلا بچه دار بشم

دوهفته پیش دادم منفی شد 😔 بیخیال دیگه واسم مهم نیست 7ماهه اقدامم کلی قرص و دارو😔انگار خدا نمیخواد ...

نا امید نباش عزیزم،من واسه اولی نه تنبلی داشتم،نه شوهرم مشکل داشت ۳ سال طول کشید،دکتر گفت به خاطر اینه که استرس دارین،شما ناراحت و استرس و از خودت دور کن انشاالله ماه بعد باردار میشی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نا امید نباش عزیزم،من واسه اولی نه تنبلی داشتم،نه شوهرم مشکل داشت ۳ سال طول کشید،دکتر گفت به خاطر ای ...

انشاالله 😢