2777
2789
والا من تو کلاس تستمم گیرم کلاس تست واجبه یا مشاور؟

راستش نمیتونم دقیق بگم. 

بستگی ب شرایط هر کس داره .

اما هرودوش خوبه واقعا .

من خودم دانشجو پزشکی ام .

دوره کنکورم مشاور نداشتم. کلاس آنچنانی هم نرفتم .

هیچ وقت اعتقاد ب کلاس و مشاور نداشتم .همیشه اعتقادم این بود ک خودم باید بخونم ‌اما  الان میگم اگ برگردم ب عقب ،صد درصد مشاور خوب میگرفتم و کلاس هم صد درصد میرفتم واسه یک سری درس ها..

مشاور و کلاس معجزه نمیکنه واسه آدم.تلاش خودت مهم  ترینه ولی برای کسی ک انگیزه داره  و داره تلاش میکنه. پتانسیل رو داره و واقعا جدی هست ک ب هدفش برسه ،مشاور و کلاس در کنار تلاش خودش خیلی کمک کننده اس .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا من ک امسال خیلی کمکم کرد یننی مشوقم بود...یادت باشه فقط گیر ادمای کلاهبردار ک پول براشون در اولو ...

عزیزم میشه درخواست بدم شماره مشاورت رو بدی دنبال مشاور خوب هستم

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نه برنامه میریزه  مرور میزاره برات تند تند وضعیت درس خوندنت  چک میکنه  بهت میگه چجور ...

گلم انتخاب رشته کردی؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

سلام عزیزم میشه شماره مشاوری که برات فرستاد رو برا منم بفرستی؟!راضی بودی ازش؟

سلام عزیزم مشاور نگرفتم خودم میخونم شماره اش رو هم سیو ندارم ببخشید

من نظر شخصی خودم را درمورد مشاور میگم اولا ک درگیر این مافیا و افرادی ک فقط موسسه زدن نشید هزارتا کلک سرهم کردن برای جذب دانش آموز بعدم اینک مشاور چراغ راهت هست فقط قرار نیس بهت بگه چقد درس بخون خیلی از نکات انواع تست اینک چطوری مرور کنی گزارش ازت بگیره و بهت بازخورد بده مشوقت باشه برات انجام میده من خودم با خانم مهدیان بودم عالی بودن عالی اینقدر کمکم کردند تو ناامیدی بهم انگیزه میدادن تمام تکنیک های کنکور یادم میدادن خداروشکر ک باهاش آشنا شدم شمارش میزارم اگ کسی خواست 09910224428 

واسه ما که هیچ کاری نمیکنه

فقط بلده بگه چرا درس نخوندی

در جواب تماااااام مشکلاتمون هم فقط میگه سال کنکور همینه 😑💔

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

اگه مدلت جوریه که خودت نمیتونی بخونی مشاور خوبه..من فقط نیاز داشتم یکی بهم بگه چی بخونم یعنی برام برنامه ریزی کنه... ولی اینکه همش باشه گزارش بگیره نه متنفر بودم یکی بهم گیر بده 😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

باشه عزیزم 

مبشه به منم بگی مشاورت کی بود و از کدوم موسسه 

من اصلا اعتماد نمیتونم کنم به موسسه ها همش فک میکنم خوب نیستن 

توروخدا تبلیغ نباشه فقط اگر کمک ت کرد بگو 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨