park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8204 عنوان این کتاب خوبه 72 بازدید | 6 پست به نظرتون کسی که چهارده سالش باشه کتاب ترم یک تاپ ناچ باشه از هم سن هاش عقبه؟و اینکه کلا این کتاب کتاب خوبیه؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1400/05/18 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دینامیت_ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 33963 مگ چی توش نوشته خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8204 مگ چی توش نوشته کتاب آموزش زبان انگلیسی زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
لوسترخونه عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 447 دختر من ۱۴ سالشه کلاس زبانم نمیره منم انگلیسیم افتضاحه خودش تو این تابستان خیلی خیلی پیش رفت کرده و خودش تمرین می کنه مثل بلبلم حرف میزنه ربطی نداره این چهارمین کاربریمه از سال ۱۳۹۲ کاربری هام : آویشنا۲.،بوی خاک باران خورده ، خورشیدزرد
ناحله82 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 9236 تاپ تاچ کتاب سطح متوسط و خوبیه چه عجله ایه بلاخره تموم میشه به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8204 تاپ تاچ کتاب سطح متوسط و خوبیه چه عجله ایه بلاخره تموم میشه به نظر تون نسبت به هم سن هاش این سطح خوبه؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ناحله82 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 9236 به نظر تون نسبت به هم سن هاش این سطح خوبه؟ اره خوبه به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔