2777
2789

سلوم علیکم . میگم من خیلی میخورم میترسم معده ام بزنه بترکونه اخر 😶😣

اگر کسی هست ک میخوره زیاد و مشکلی پیش نیومده بگه ببینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی سیر میخورم ولی الان یه چند هفته س نخریدیم در حدی دوس دارم که صبحانه با پنیر هم سیر میخورم 😐

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

من عاشق سیر خامم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

مضرات باور نکردنی زیاده‌ روی در مصرف سیر

۱- آسیب به کبد

۲- بوی بد

۳- بروز حالت تهوع، استفراغ و سوزش سر معده

۴- بروز اسهال

۵- کاهش شدید فشار خون

۶- تشدید خونریزی

۷- تحریک تعریق

۸- بروز گیجی

۹- باعث اگزما و جوش می‌شود

۱۰- تداخل دارویی 

۱۱- بروز سردرد

۱۲- تشدید عفونت‌های قارچی واژن

۱۳- بروز مشکلات بینایی

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
من خیلی سیر میخورم ولی الان یه چند هفته س نخریدیم در حدی دوس دارم که صبحانه با پنیر هم سیر میخورم 😐

وای منم یعنی پوست میگیرم مثل پیاز با غذا میخورم زیادم میخورم اخه یکی دوتا حبه هم نه

شاید معدتو نترکونه ولی مطمئنا بوش بقیه رو میترکونه

وای😂 اشکم درومد. نمیدونم چرا اینقدر به حرفت خندیدم

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
وای منم یعنی پوست میگیرم مثل پیاز با غذا میخورم زیادم میخورم اخه یکی دوتا حبه هم نه

آره ما هم بخوریم یکی دو تایی نمی خورم اینقد میخوریم که بعدا فشارمون میفته رو به موت میشیم😂