2777
2789
عنوان

کک ومک صورتم داره بیشتر میشه😢

135 بازدید | 10 پست

سلام ۱۸ سالمه صورت سفیدی دارم.تا ۹ سالگیم یه لک کوچیک هم رو صورتم نداشتم بعد ۹ سالکیم تا العان صورتم کم کم  کک و مک در اورد و العانم هی داره بیشتر میشع...چیکا کنم؟؟؟رفتم دکور پوست ولی فایدع نداشتع کسی تجربه ای دارع؟؟میشع راهنماییم کنین🌹😔

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزم‌ضد افتاب حتما استفاده کن پوستت سفیده 

منم‌مامانم پوست خیلی سفیدی داشت ضد افتاب استفاده نکرد ایجوری شد

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کمتر تو آفتاب بمون و حتما بیرون میری ضد آفتاب بزن

وایییی اره من اصلن ضد افتاب نمیزنم😔دست خودم نیستا ولی نمیتونم ضد افتاب رو رو صورتم تحمل کنم..

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزم‌ضد افتاب حتما استفاده کن پوستت سفیده  منم‌مامانم پوست خیلی سفیدی داشت ضد افتاب استفاده ن ...

درمان نکردن؟؟؟

نمی دونین این کک ومک هایی ک دارم رو چجوری از بین ببرم؟😔بیرون میرم یا مهمونی خجالت میکشم اهل ارایش هم اصلننن نیستم متاسفانه :((

درمان نکردن؟؟؟ نمی دونین این کک ومک هایی ک دارم رو چجوری از بین ببرم؟😔بیرون میرم یا مهمونی خجالت م ...

نه عزیزم مامانم ب خودش اهمیت نمیده ولی چندتا دکتر حتما برو تا بیشتر نشه کسی هم داخل خانواده هست که اینجوری باشه صورتش؟

نه عزیزم مامانم ب خودش اهمیت نمیده ولی چندتا دکتر حتما برو تا بیشتر نشه کسی هم داخل خانواده هست که ا ...

بله مامان بزرگم و یکی از عمه هام بابامم اینجوریه ولی برا اونا دیگ اهمیت ندارع سنشون گذشته ولی من دارم عذاب میکشم 😢

بله مامان بزرگم و یکی از عمه هام بابامم اینجوریه ولی برا اونا دیگ اهمیت ندارع سنشون گذشته ولی من دار ...

ازه بابا ادنا سنی ازشون گذشته ولی حتما حتمااا ضد افتاب بزن دکتر هم برو حیفه سنت کمه 

ازه بابا ادنا سنی ازشون گذشته ولی حتما حتمااا ضد افتاب بزن دکتر هم برو حیفه سنت کمه 

سعی میکنم بزنم دیگع 😄ممنون از راهنماییتون🌹