2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذااا🙁

108 بازدید | 20 پست

من دخترم بد غذاس طی روز اینارو میخوره: سوپ مرغ و گوشت، موز، سیب زمینی تخم مرغ، حریره بادوم با کره و خامه و چهار شیره، آب میوه...بدغذا بودنش اینجاست که غذای جامد سختتت میخوره کم میخوره. به نظرتون خوراکی های که نوشتم کافیه برا بدنش؟؟؟ مغزیجاتم داخل فرنی و حریره میدم و سویق

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی نرم و راحت القوم باشه میخوره ولی برنج و خورشت و گوشت تیکه ای اصلا و ابدا یا نون😑😣آخه ۱۶ ماهش ...

وای مثل پسر من

غذای سفت بدی چیکار میکنه؟

منم خیلی نگرانش بودم الان ۲۰ماهشه همچنان دق مرگم میکنه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
هر چی نرم و راحت القوم باشه میخوره ولی برنج و خورشت و گوشت تیکه ای اصلا و ابدا یا نون😑😣آخه ۱۶ ماهش ...

عزیزم نباید تحت فشارش بذاری چون الان مزاجش به این مواد غذایی گرایش داره، هر چی که دوست داره را بذار بخوره چیزهایی هم که میخوره میتونه بدنشو تامین کنه ، گوشت هم که نمیخوره براش شیره گوشت درست کن که مایع هست اونو بخوره تا تامین بشه

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
وای مثل پسر من غذای سفت بدی چیکار میکنه؟ منم خیلی نگرانش بودم الان ۲۰ماهشه همچنان دق مرگم میکنه

یا خدا پس تو هم درگیری🥺 زور به گلوش میاد انگار عوققق میزنه جرات ندارم غذای سفت تر بهش بدم برنج نرممم درست کردم همین ظهر له کردم بازم قاطی ماست که خیلی دوست داره چند قاشق کوچیک خورد همونجورم زور بهش میومد یهو کلی بالا آورد😭

عزیزم نباید تحت فشارش بذاری چون الان مزاجش به این مواد غذایی گرایش داره، هر چی که دوست داره را بذار ...

ممنون دوست خوبم🥺🙏 اره دیگه چاره ای نیست ، گوشت داخل سوپ میکس میکنم میخوره. دلم میشکنه بقیه بچه ها راحت و بی درد سر غذای سفره  میخورن

یا خدا پس تو هم درگیری🥺 زور به گلوش میاد انگار عوققق میزنه جرات ندارم غذای سفت تر بهش بدم برنج نرمم ...

وای خدا پس تنها نیستم 

دقیقا همینه ک میگی مثلا خودش ی تیکه کوکو برمیداره اصلا زورش نمی‌کنیم اونو ک میخاد بخوره بقیه ی چیزا رم بالا میاره!

سرلاک ک بخام بدم باید آبکی آبکی باشه یکمی سفت بشه عوق میزنع!

وای خدا پس تنها نیستم  دقیقا همینه ک میگی مثلا خودش ی تیکه کوکو برمیداره اصلا زورش نمی‌کنیم او ...

وای وای اره منم سرلاک میدادم قبلا به حالت طبیعیش نمیخورد همینجور که میگی باید کاملااااا شل میبود. دکتر نگفته علتش چیه؟

وای وای اره منم سرلاک میدادم قبلا به حالت طبیعیش نمیخورد همینجور که میگی باید کاملااااا شل میبود. دک ...

دکتر نبردمش از کرونا ترسیدم 

ولی تو نت سرچ کردم نوشته بود ممکنه مشکل بلع باشه 

نمی‌دونم والا

وای وای اره منم سرلاک میدادم قبلا به حالت طبیعیش نمیخورد همینجور که میگی باید کاملااااا شل میبود. دک ...

وقتی شیش ماهش بود بخاطر ی چیز دیگه رفتیم دکتر جفتمون کرونا گرفتیم دیگه میترسم ببرمش

وااا ماشالله كه بچه دهن دارو خوبيه همه چي ميخوره.ديگه چي بايد بخوره؟؟؟جاي من بودي چكار ميكردي پسرم ١٧ماهشه لب به هيچي نميزنه هيچي.در روز چند مدل غذا ميپزم هيچكدومو نميخوره

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
دکتر نبردمش از کرونا ترسیدم  ولی تو نت سرچ کردم نوشته بود ممکنه مشکل بلع باشه  نمی‌دونم ...

دختر من رفلاکس داره🥺 طی روز یا شب هی محتویات معده اش میاد تو گلوش صداشم میاد اذیت میشه، ازین ورم سخت غذا میخوره .پسرت چیارو خوب میخوره؟