2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذااا🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست
ممنون دوست خوبم🥺🙏 اره دیگه چاره ای نیست ، گوشت داخل سوپ میکس میکنم میخوره. دلم میشکنه بقیه بچه ها ...

خواهش میکنم عزیزم 

نگران نباش خداروشکر که همینم داره میخوره باور کن بزرگ‌تر که بشه کاملا خوب میشه 

من بچه‌هایی دیدم که خیلی خیلی بدغذا بودن 

خودم هم تو همون سن کودکی تنها چیزی که میخوردم بیسکوییت و تافی بود مامانم آخر برده بودم پیش یه پزشک اطفال خارجی ولی بهش گفته بود نباید بهم زور کنه یا هرچی بذاره خودم سمت غذا برم الان سفره رو قورت میدم 😂😂😂

نگرانی مادرانت قابل درکِ ولی از لحاظ غذایی مطمئن باش بچت تامینِ

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
وااا ماشالله كه بچه دهن دارو خوبيه همه چي ميخوره.ديگه چي بايد بخوره؟؟؟جاي من بودي چكار ميكردي پسرم ١ ...

چه فایده رفلاکس داره هیچ غذای جامدی نمیخوره وزنشم ۸ کیلوعه😭

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش میکنم عزیزم   نگران نباش خداروشکر که همینم داره میخوره باور کن بزرگ‌تر که بشه کاملا ...

قربونتتتت برم الهی دستت درد نکنه دلم آروم تر شد. بنده خدا مامانت چقدر ناراحت بودن💔 امیدوارم دختر منم عین خودت بشه🙏😁

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
قربونتتتت برم الهی دستت درد نکنه دلم آروم تر شد. بنده خدا مامانت چقدر ناراحت بودن💔 امیدوارم دختر من ...

خدانکنه عزیزم، ان شاءالله که دلت همیشه آروم باشه 

ان شاءالله که همینطور میشه 🥰❤

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.