2777
2789
عنوان

جونی برام نمونده…

225 بازدید | 21 پست

گشنم میشه نمیتونم چیزی بخورم همش ضعف دارم همش گشنمه همش حس و حالم بده همش حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم همش حالم از بوها بهم میخوره😭😭

هنوز هفته ۶بارداریمه…خدایا بهم قوت بده و صبر♥️🤲

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نعنا برگ تازه پیدا کن بجو

ی لیمو بگیر جلو دماغت

چیزایی ک معده رو تحریک میکنه مخصوصا لبنیات نخور 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلام.

سه ماه اول سخت هست

سه ماه دوم عالی

سه ماه اخر کمی سخت

طبیعی هست.نگران نباش. بالاخره باردارین دیگه. یک موجود زنده که اشرف مخلوقات هست در وجود شما داره کامل میشه. 

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
مبارکه جونم حالتو خریدارم

قربونت برم فعلا حالی ندارم ک بخری😫😁

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
من تا آخرین روز بارداری دمیترون خوردم

ضرر نداره؟تاثیر میذاش حالا؟

نعنا برگ تازه پیدا کن بجو ی لیمو بگیر جلو دماغت چیزایی ک معده رو تحریک میکنه مخصوصا لبنیات نخور&nb ...

اره لیمو رو میگن بو کن-ولی نعنا اخه میگن احتمال شلی رحم میاره و زیادیش خوب نیس میترسم کلا برم سمتش-بعد لبنیات نخورم واقعا همینجوریش جون ندارم چی بخورم پس🤢😫

اره لیمو رو میگن بو کن-ولی نعنا اخه میگن احتمال شلی رحم میاره و زیادیش خوب نیس میترسم کلا برم سمتش-ب ...

گوشت بخور تخم مرغ ابپز ببین چی حالتو بد نمیکنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلام. سه ماه اول سخت هست سه ماه دوم عالی سه ماه اخر کمی سخت طبیعی هست.نگران نباش. بالاخره باردار ...

ممنون عزیزدلم-برام دعا کنین قدرت تحملمو بالا ببرم♥️🤲خیلی اخساس ضعف میکنم-اصن میگم چجوری زایمان قراره بکنم🥺

برو دکتر دارو بده

همیشه در برابر دارو خوردن مقاومت دارم الان ک باردارم بدتر میترسم ضرری داشته باشه

گوشت بخور تخم مرغ ابپز ببین چی حالتو بد نمیکنه

وای از همهههه غذاها بدم میاد با اینکه همه چی میخوردم و شکمو بودم🤢 ب زور همش میخورم هر جیزیو😰

خوب درکت میکنم چون خودم تهوع شدید و ویارم از ۵هفته شروع شد 

تا الان که هفته ده هستم 

هرروز بالا میارم روزی دوسه بار 

معده درد امونمو بریده 

۹کیلو کم کردم 

غذا اصلا نمیتونم بخورم 

بوی غذا بهم میخوره حالم بد میشه 

کارم شده گریه