2777
2789
عنوان

جونی برام نمونده…

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
خوب درکت میکنم چون خودم تهوع شدید و ویارم از ۵هفته شروع شد  تا الان که هفته ده هستم  هرر ...

من خودم دوس داشتم باردار شدم منتظر نینی بودم همشم خداروشکر میکنم میدونی دوستم اصلا ناراحتی و گله م روی ناشکری نیس خدایی نکرده!اتفاقا میگم خدایا کمکم کن تحملم بالا بره صبر داشته باشم…منم دقیقا حالتای روحیمم بهم ریخته یهو میزنم زیر گریه بخاطر این چیزا واقعا نمیدونم چیکاذ کنم دوس ندارم بی جون شم😥😓

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
من خودم دوس داشتم باردار شدم منتظر نینی بودم همشم خداروشکر میکنم میدونی دوستم اصلا ناراحتی و گله م ر ...

اره عزیزم منم به خواسته خودم باردار شدم خدارو شکر میکنم 

ولی آدم کم طاقتی هستم به شدت 

از پا دراومدم 

روحیه ام داغونه 

گریه میکنم 

منم فقط می‌خوام زودتر تموم شده این حالتام لذت ببرم از حاملگی 

نه اینکه بی جون بیفتم یه جا گریه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم منم به خواسته خودم باردار شدم خدارو شکر میکنم  ولی آدم کم طاقتی هستم به شدت  ا ...

اره دقیقا خیلی دوس دارم لذت ببرم ولی انقد بی جونم میگم خدایا ینی واقعا قدرت زایمان دارم؟؟!!😑😓 

شما هیچ راهی پیدا نکردی نگارجون ک حالت یکم بهتر شه؟اخه من نمیدونم اصن چی خوبم میکنه

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
اره دقیقا خیلی دوس دارم لذت ببرم ولی انقد بی جونم میگم خدایا ینی واقعا قدرت زایمان دارم؟؟!!😑😓  ...

هیچی هیچی تو این مدت حالمو بهتر نکرده 

آندسترون میخورم که فقط بالا نیارم افاقه نمیکنه شدیداً یبوست میده 

کل خوراکم یکم آبمیوه و یکم میوه ست اونم بالا میارم درد معده که نگم برات از یه طرف

هیچی هیچی تو این مدت حالمو بهتر نکرده  آندسترون میخورم که فقط بالا نیارم افاقه نمیکنه شدیداً ی ...

ای بابا …خدا خودش صبر بده بهمون و قدرت🤲♥️

وای از همهههه غذاها بدم میاد با اینکه همه چی میخوردم و شکمو بودم🤢 ب زور همش میخورم هر جیزیو😰

سخته بگم تحمل کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....