2777
2789
عنوان

دکتر به منو همسرم گفت......😢

332 بازدید | 8 پست

من تنبلی تخمدان دارم 

شوهرم اسپرمش مورفولوژی یاهمون شکلش مشکل داره

دکتر گفت ۱ ماه جلوگیری کنید چون این داروها که میدم نباید باردار بشید 

دوهفته جلوگیری کردیم ولی ۲ بار جلوگیری نداشتم

یعنی دارم از استرس میمیرم حالا همش رابطه داشتیم به خاطر بچه و بچه دلم میخواست الان که دلم بچه نمیخواد و دکتر ترسوندم گفت فعلا نشید همش ترس برداشتم که نکنه تو این موقعیت که نباید بشم بشه😐😐😐😐

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بله زود
6
46%
بله دیر
3
23%
خیر طبیعی نه
4
30%

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

من تنبلی داشتم  ناخاسته بعد ۲ ماه باردار شدم شانسیه میبینی میگیره

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

داروها خطری ندارن احتمالا

فقط چون اسپرم ضعیفه احتمال سقط میره بالا. دکتر خواستن اول درمان بشید بعد با خیال راحت اقدام کنید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی داشتم  ناخاسته بعد ۲ ماه باردار شدم شانسیه میبینی میگیره

ببخشید چند بار رابطه داشتید یعنی با ۲ بار رابطه در ماه میشه اصلا

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

خوب چرا جلوگیری نکردید؟؟؟؟😶

😐😐😐باورت میشه گولم زد گفت عید غدیره مولا خودش بچه سالم بهمون میده😂😂

ببخشید چند بار رابطه داشتید یعنی با ۲ بار رابطه در ماه میشه اصلا

من شهر دیگ بودم برا تحصیل مجبوری ماهی یکبار رابطه داشتیم هروقت میومد همون موقع حامله شدم با ماهی یکبار یعنی لحظه لحظه شکل گیری بچم یادمه😂😂😂

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
من شهر دیگ بودم برا تحصیل مجبوری ماهی یکبار رابطه داشتیم هروقت میومد همون موقع حامله شدم با ماهی یکب ...

😂😂😂😂چه جالب دکتر به ما میگه یک شب در میون باید رابطه باشه تا بچه دار بشین🤦🏻‍♀️البته من تنبلی دارم

😂😂😂😂چه جالب دکتر به ما میگه یک شب در میون باید رابطه باشه تا بچه دار بشین🤦🏻‍♀️البته من تنبلی د ...

نمیدونم ما شب درمیون داشتیم ۸ ماه نشدم البته بچه بودم نمیفهمیدم جولوگیری چیه بعد ماه ۹ رفتم شهر دیگ همسرم اومد بهم سر بزنه