2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 49 پست
دکتر مردانی که تلویزیون هم میاد  دکتر بهاری توی بلوار کشاورز عزیزم خودت سرچ کن

من رفتم دکتر داخلی خیلی دارو داده میترسم امپول زد دور نافمون بعد قرص فاویپیرا ویر داده گفته روز اول 16 تا یعنی در 24 ساعت بخوریم یا نه عزیرم میشه اصلاعات داری به من بگید دوست گفت این دکتر خوبیه 6 ما ه پیش کرونا گرفته بوداما این قرص و به اون نداده بود به نطرت بخوریم عزیزم یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم دکتر داخلی خیلی دارو داده میترسم امپول زد دور نافمون بعد قرص فاویپیرا ویر داده گفته روز اول ...

آره بابا خیلی ترسناکه به قول همسرم انگاری میخوای خودکشی کنی که این همه قرص با هم میخوری 

ولی بخور 

همین قرص کمک می‌کنه ویروس پیشرفت نکنه 

یا حتی کم بشه 

خودت رو مدام چک کن حالت رو با دکترت مشورت کن 

به من آنتی ویروس نداد ولی به همسرم همین فاویپیراویر رو داد 

پس به توصیه دکترت گوش کن

فقط روز هفتم حتما آزمایش D dimer بده 

بخصوص واسه سن بالا تر 

این میزان لخته خون رو مشخص می‌کنه 

تشکر عزیزم این فاویپیراویر رو به دختر بیست سالمم داده بدم بهش نگرانم

آره اگر دکتر داده بده 

عزیز دلم وسواس گرفتی به خدا 

اینقدر استرس نده به خودت 

هر کاری دکتر گفت انجام بده 

کنارش رسیدگی 

مثل آب سیب و هویج طبیعی با عسل 

تغذیه خوب 

قرص ویتامین مکمل

استراحت 

...

آره اگر دکتر داده حتما بده بدون نگرانی 

آره اگر دکتر داده بده  عزیز دلم وسواس گرفتی به خدا  اینقدر استرس نده به خودت  هر ک ...

خیلی خیلی ممنونم خواهر خوبم دوراز جون شما وهمه ی عزیزان بابای من کلیه شو ی هو از دست داد ودیالیزی شد واین قرصم دیدم نوشته اوره رو بالا میبره به خدا از دیشب کل دیشب از استرس نخابیدم خدا به دلت ارامش بده  به من قوت فلب دادی ممنونم عزیزم

خیلی خیلی ممنونم خواهر خوبم دوراز جون شما وهمه ی عزیزان بابای من کلیه شو ی هو از دست داد ودیالیزی شد ...

نترس عزیزم 

در پناه خدا باشید 

منم خیلی وسواس دارو دارم خیلی چک کردم 

این چون مصرف کوتاه مدت هست اشکالی ایجاد نمی‌کنه اونم واسه کسی که مشکلی نداره

واسه کسی که چند ماه و چند سال استفاده کنه عوارض خودش رو نشون میده 

منم نگران کبد بودم 

الان از کرونا عبور کنید به سلامتی و بعد چکاپ بدید واسه کلیه هم که خیالتون راحت بشه 

عزیزم حق داری منم همین بودم دو هفته پیش خیلی بهم سخت گذشت .... آدم تحمل مریضی خودش واسش راحت تر هست تا دیدن اذیت شدن عزیزانش

هر سوالی یا کمکی بود بگو بهم عزیزم 

تشکر گلم خیلی ممنونم به خدا فقط ی دونه فرزتد دارم که من رفتم از بابام گرفتم چون از بابام هم مراقبت میکنم از اون گرفتم اوردم خونه دخترم و همسرم هم مبتلا شدن الان هفته ی دوم کرونا هستیم اول ی دکتر رفتیم دکتر دارو داد خوب نشدیم دخترم خیلی سرفه میکنه

تشکر گلم خیلی ممنونم به خدا فقط ی دونه فرزتد دارم که من رفتم از بابام گرفتم چون از بابام هم مراقبت م ...

ما الان حدود روز هجدهم هستیم 

هنوز گاهی اذیت میشیم 

ببین اگر اکسیژن بالا باشه و تب نباشه دیگه اصلا ترس نداره.... زمان می‌بره تا بهبود کامل 

همسر منم هفته دوم فاویپیراویر خورد

واقعا هم دو سه روز بعد خیلی بهتر شد

یادم افتاد ی دوستم کرونا گرفته بوداین دکتر رو معرفی کرد ما هم رفتیم دکتر داخلی هست و برای من و دخترم و همسری نفری 40 تا از این قری فاویپیرا داد کاتالوگ و خوندم استرس گرفتم که خدا به دختر کرونا دادم بجه چیزیش نشه از عوارض این دارو به خدا بور میکنی دیشب نخابیدم  دیگه با حرفای شما توکل به خدا شروع کردیم و داریم قرص و میخوریم وکلی سرم و دارو به ما داد خیلی دارو