2777
2789
عنوان

بچها بیاین کمک

64 بازدید | 5 پست

مم بخاطر پرنده هام مادرم آسمش شروع شده،چیکار کنم؟مادر بزرگم توی اپارتمان ماست یعنی طبقه بالاییمونه،طبقه بالاشم بابام زندگی میکنه

راهکار بدین چیکار کنم که روحیه ی پرنده هامم خراب نشه چون به مادرم وابسته ان

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

خانومای توی تاپیک میشه راهنمایی کنین

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

بزار توی جایی مثل راه‌پله 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار توی جایی مثل راه‌پله 

اخه بیرون میان راه میرن تو راه پله بزارم راه برن؟

اخه بیرون میان راه میرن تو راه پله بزارم راه برن؟

یعنی تو خونه آزادن؟

نمیشه یک قفس بزرگ براشون درست کنی که تو همون راه پله هم راه برن هم براشون خطر نداشته باشه

البته ظاهرا کل ساختمون دست خودتون بخاطر همین میگم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یعنی تو خونه آزادن؟ نمیشه یک قفس بزرگ براشون درست کنی که تو همون راه پله هم راه برن هم براشون خطر ن ...

اره تو خونه ازادن

بعد دوتا قفس جدا ان هنوز دوست نشدن که برن توی یه قفس