azinazli مدیر عضویت: 1392/06/06 تعداد پست: 553 عنوان پوشک برای پاهای تپل | مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 20 پست سلام خانوما پسرم 6 ماهشه و پاهاش تپله .با اینکه پوشک سایز بزرگ هم براش بستم بازم رو پاش جا میندازه مولفیکس و بارلی رو امتحان کردم شما چی پیشنهاد میدین برای این مشکل؟ اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ 1395/04/10 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abani عضویت: 1393/09/15 تعداد پست: 1112 حتما تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...
azinazli مدیر استارتر عضویت: 1392/06/06 تعداد پست: 553 آره عزیزم بیزحمت بپرس بنویس میام میخونم اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
azinazli مدیر استارتر عضویت: 1392/06/06 تعداد پست: 553 اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
azinazli مدیر استارتر عضویت: 1392/06/06 تعداد پست: 553 ماهتاب جان هاگیز قیمتش چطوره؟ اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
abani عضویت: 1393/09/15 تعداد پست: 1112 بالاخره بیدار شد همسرم. الان 5 میخریم که 36 تاییه. تا دفعه قبل 36 یا 38 میخریده این دفعه 41 خریده. تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...
abani عضویت: 1393/09/15 تعداد پست: 1112 از مغازه هایی که عمده فروشی لوازم بهداشتی ان بخری این قیمتاس ولی از سوپر مارکت 58 خریدیم چند وقت پیش. تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...